Hjem » Helse & velvære »  Dyktige hudleger med lang erfaring

Dyktige hudleger med lang erfaring

Huden er viktig for selvfølelsen. Ønsker du hjelp mot ulike hudproblemer er det ikke alltid like enkelt å vite hvor man skal gå. Hos Volvat Medisinske Senter er det en egen hudavdeling med spesialister i dermatologi (hudleger) som har lang erfaring og høy faglig kompetanse.

Volvat Medisinske Senter er et av landets ledende private helseforetak og i Oslo har de sentre både på Majorstua og National-
theateret. Her finnes det også en stor medisinsk hudavdeling hvor det jobber hele ni leger.
– Vi utgjør faktisk det største hudtilbudet i privat sektor. Alle legene som jobber her har høy kompetanse og erfaring fra universitetssykehus, forteller dr. Mila Lilleeng, spesialist i hud- og veneriske sykdommer.
Hudlegene ved Volvat jobber både med dermatologiske og kosmetologiske problemstillinger. Det vil si at de både behandler hudsykdommer og utfører estetiske behandlinger.
– Vi behandler blant annet solskader og fjerning av føflekker med mindre dag-kirurgiske inngrep. I tillegg ufører vi større plastiske operasjoner i forbindelse med skader eller estetiske inngrep.
Hudavdelingen har en stor og moderne laserpark. Dette er et område som har vært i stor utvikling de siste årene, noe som innebærer at laserbehandlinger i dag både gir svært gode resultater og er tilnærmet smertefri.
– Vi utfører blant annet fjerning av pigmenteringer, tatoveringer og fjerning av uønsket hårvekst. Og vi skiller oss nok litt ut i markedet ved at det kun er leger som utfører laserbehandlingene, noe som stiller høyere krav til vitenskapelig dokumentasjon. I tillegg tilbyr vi også figurforming med Coolsculpting som både er oppstrammende og reduserer cellulitter.

Rynke- og svettebehandlinger

Legene utfører også injeksjoner med fillere og botulinumtoksin. Botulinumtoksin er ikke bare effektiv som rynkebehandling, det gir også gode resultater mot overdreven svetting.
– Vi behandler en stor gruppe som er plaget med svette. Vi kan behandle både armhuler, håndflater og fotsåler. Dette er et daglig problem for en stor gruppe kvinner og menn og vi ser at de får god hjelp med dette. Vi har også gode resultater med å benytte botulinumtoksin mot migrene, spenningshodepine og muskelspasmer som gir ufrivillige ansiktsrykninger.
 Det at Volvats hudavdeling har et så bredt spekter med ulike behandlinger gjør at de kan tilpasse behandlingen til hver enkelt.
– Vi har også bygget opp et stort kremprogram med ZO Medical og Dermaceutical til behandling av akne i ulike stadier, solskader og rynkete hud. Ved starten av en konsultasjon gjør vi alltid en analyse med Visia-maskinen. Dermed får pasienten også før og etter bilder og kan selv følge med på virkningen av behandlingen. Vi er alltid nøye med å informere pasientene våre godt slik at de har realistiske forventninger og føler seg trygge her på Volvat, sier dr. Lilleeng.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Volvat

Følg IN magasinet på Facebook