Hjem » Oslo »  Drømmer du om nytt kjøkken?

Drømmer du om nytt kjøkken?

Det er ikke uten grunn at kjøkkenet gjerne blir kalt husets hjerte. Her både spiser vi, lager mat, jobber, gjør lekser og slappe av i hyggelig selskap med familie og venner. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og flott å se på. Planlegger du å pusse opp kjøkkenet er det vel verdt å ta turen innom Kvik Skøyen. Her vil de dyktige kjøkkenkonsulentene hjelpe deg slik at du får akkurat det kjøkkenet du har drømt om, i god kvalitet og til markedets laveste priser!

I de fleste hjem er kjøkkenet sentrum for både hverdag og fest. Og det er nok mange av oss som drømmer om å pusse opp kjøkkenet. Blar du i de store interiørmagasinene dukker det stadig opp kjøkken fra Kvik og et besøk hos Kvik Skøyen i Drammensveien er nærmest garantert å gi deg ny inspirasjon. Kombinasjonen dansk design, høy kvalitet og hyggelige priser har gitt Kvik en eventyrlig vekst her i Norge de siste årene.
– Kvik var det første flatpakkekonseptet i Norden med gode kvalitetskjøkken til gode priser. I dag kan du selv velge om du ønsker kjøkkenet flatpakket eller ferdig montert. De siste årene har vi hatt en enorm vekst og i dag har vi 21 butikker i Norge. Kvik appellerer til alle målgrupper, fra de som ønsker et rimelig hybelkjøkken til de som drømmer om et stort kjøkken fra vår mest eksklusive serie, Mano Cima. Vår jobb er å hjelpe alle slik at de får de perfekte løsningene til sine kjøkken, sier Lena Elisabeth Baardseth, landssjef i Kvik Norge.

Ny franchisetaker på Skøyen

Man skal ikke se bort fra at det kan dukke opp noen spennende endringer i utstillingene hos Kvik Skøyen utover høsten. 1. august tar nemlig Henning Kronstad over som ny franchisetaker i butikken. 
– Jeg har lenge hatt en drøm om å drive for meg selv og da muligheten om å ta over her dukket opp så måtte jeg bare slå til, forteller han. 
Etter seks år som selger av hvitevarer for Siemens har han allerede god kjennskap til Kvik og konseptet. 
– Jeg har hatt et godt samarbeid med Kvik de siste årene med gode relasjoner til både butikkene og selve konseptet. Det er et flott konsept med svært gode produkter til overraskende lave priser og det er ikke uten grunn at Kvik blir regnet som vinneren i kjøkkenbransjen i Norge. Dessuten står kunden alltid i fokus. Det skal ikke bare være gøy å være på kjøkkenet, men også gøy å kjøpe kjøkken. I tillegg mener jeg at beliggenheten her i «kjøkkenbyen» på Skøyen er den beste beliggenheten i Norge når det gjelder kjøkken. Og jeg ser veldig frem til å ta over i august.
Lena røper at de ikke var i tvil om at de hadde funnet riktig mann til jobben da de fikk høre at Henning var interessert. 
– Vi kjente jo til Henning fra hans tidligere jobb hos Siemens. Han er utrolig løsningsorientert. Uansett hvilke problemer vi har hatt har det blitt løst med en gang når Henning har vært her. Noe som har gjort det veldig enkelt for oss å selge produkter fra Siemens. Derfor ble jeg utrolig glad da jeg hørte at han var interessert i å ta over butikken på Skøyen. Jeg er 110% sikker at dette blir bra. Butikken har hatt en flott vekst de siste årene og jeg er sikker på at den vil øke videre. I tillegg er det et suverent team her som er flinke og grundige, og som bygger hverandre opp.

Stilrent og lekkert med Modu med rammer

Serien Mano er selve flaggskipet til Kvik og deres mest populære kjøkken. Med sine rene linjer, gjennomført dansk design og store, vakre flater har Mano allerede blitt en klassiker. Siden lanseringen i høst har dessuten den mer eksklusive modellen Mano Cima allerede blitt ettertraktet. I september lanserte dessuten Kvik en ny front, Modu med rammer. Innrammingen gjør at kjøkkenet fremstår enda mer som et møbel som enkelt passer inn i resten av huset. 
– Kjøkkenet har stadig oftere åpen løsning mot stua, vi ser for eksempel at kjøkkenet nå er en del av stuen i alle nybygg. Dermed blir det enda viktigere å ha et trendy og pent kjøkken. 
De fleste drømmer om en stor kjøkkenøy når de skal pusse opp kjøkkenet. 
– Kvik lanserte begrepet «samtalekjøkken» hvor man har en hel vegg med skap bak og en øy med krakker foran, perfekt for de gode samtalene. Her i Oslo hvor boligene gjerne er litt mindre er halvøyer svært populære. Det er nok litt mindre overskap nå enn tidligere, isteden ønsker man mer plass i underskapene. Vi har ekstra store underskap, XL og XXL. Ekstra centimeter i dybden og høyden gir deg 15% ekstra skapplass med XL og med XXL får du hele 40% ekstra plass i underskapene og 20% mer benkeplass.
I tillegg til kjøkken kan Kvik også friste med bad og garderober i samme høye kvalitet. Enten du planlegger å pusse opp kjøkkenet, badet eller garderoben kan du nå enkelt avtale tid for en gratis og uforpliktende konsultasjon på nettsiden www.kvik.no. Her kan du selv velge hvilken konsulent du ønsker å møte. Alt for å gjøre prosessen så enkel og behagelig som mulig for deg som kunde!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Kvik & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook