Hjem » Oslo »  Drømmer du om nytt gourmetkjøkken?

Drømmer du om nytt gourmetkjøkken?

De siste årene har kjøkkenet utviklet seg til å bli et av de rommene i huset hvor vi tilbringer mest tid. Her lager vi mat, gjør lekser, jobber og nyter lange måltider med venner og familie. Derfor er det så viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted vi trives. I januar åpnet Classic Studio Oslo dørene til sitt nye showrom på Alnabru. Dette er et high-end konsept for den bevisste kunde med høye forventninger til design og kvalitet. Drømmer du om nytt kjøkken er det absolutt verdt å ta turen innom!

Tross snøkaos åpningsdagen 16. januar var det mange som hadde funnet veien til Alnabru da Classic Studio Oslo inviterte til åpningsfest. Dagen var hektisk med et tett program. Huskokken Bård Greni sørget for mette mager, Jannecke Weeden holdt foredrag og Ida Gran Jansen stilte med noe godt til dessert.
Classic Studio Oslo er et nytt kjøkkenkonsept i DK-gruppen som leverer høykvalitetskjøkken, hvitevarer og et unikt servicenivå. 
– DK-gruppen driver fra før av flere Drømmekjøkken-avdelinger. Bakgrunnen for etableringen var at vi ønsket å tilby noe unikt. Classic Studio består av et utvalg av sortimentet fra våre kvalitetsleverandører. Drømmekjøkkenet har en egen kjøkkenserie som kalles «Classic-serien». Det er nettopp denne vi har valgt å fremme i vårt nye showrom her på Alnabru, forteller daglig leder Stian Arnesen.

High-end konsept

Det nye showrommet strekker seg over to etasjer. Med trendy mursteinsvegger, grønne planter og fyr på peisen danner det den perfekte rammen rundt de mange lekre kjøkkenutstillingene. Showrommet er nærmest som et skattekammer å regne for alle som er opptatt av design og interiør, og det skal godt gjøres ikke å få ny inspirasjon til kjøkkenet etter et besøk her. 
– Classic Studio Oslo er et high-end konsept for den bevisste kunden med høye forventninger til design og kvalitet. Våre kjøkken produseres av Ballingsløv AB som er Nordens eldste kjøkkenfabrikk med lange håndverkstradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1927. Med et tett og nært samarbeid med Gaggenau hvitevarer tilbyr vi en unik kompetanse og god formidling av anvendelse og matglede. Derfor er det naturlig for oss at vi også har Norges største utstilling av Gaggenau hvitevarer. Sammen med Gagganau utgjør vi den store forskjellen.

Unik kundeopplevelse

Det er mye å forholde seg til når man skal pusse opp kjøkkenet. Stian forteller at deres mål er at alle kunder skal få en unik kundeopplevelse. Her blir du alltid møtt av hyggelige og profesjonelle kjøkkenkonsulenter som gir deg trygg, aktiv og god veiledning fra start til du har et ferdig levert og montert kjøkken.
Hvis ønskelig tilbyr de også hjemmebesøk både for stedlig måltaking, men også for å gi gode råd om muligheter, interiør, fargevalg og planløsning. 
– Har du behov eller ønsker oppussing av hele kjøkkenrommet har vi også et totaltilbud som inkluderer elektriker, rørlegger, snekker osv. Vi lager dessuten løsninger spesielt tilpasset dine ønsker og behov, eller når «rommet» krever det. Vi har sterk fokus på kvalitetssikring og logistikk som sørger for en komplett leveranse. Egne fast ansatte montører som kjenner våre produkter godt sørger for en komplett, profesjonell og feilfri montasje. Sammen ønsker vi å skape trivsel, hverdagsglede og hygge i det rommet som vi mener er «hjertet i hjemmet», med et stilrent, klassisk moderne, funksjonelt og elegant gourmetkjøkken. Planlegger du å pusse opp kjøkkenet ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende tegnetime, oppfordrer Stian og ønsker alle hjertelig velkommen til nye Classic Studio Oslo!

FAKTA: Classic Studio Oslo

• I januar åpnet Classic Studio Oslo dørene til sitt nye showrom på Alnabru. Dette er et high-end konsept for den beviste kunde med høye forventninger til design og kvalitet.
Verkseier Furulunds vei 16, 0668 Oslo
• Telefon: 23 37 96 66
www.classicstudio.no
Facebook 
Instagram