Hjem » Klær & mote »  Det viktigste i livet

Det viktigste i livet

Toppmodellen Anna Ewers fronter sammen med søstrene sine, Andrea og Antonia, årets vår/sommerkolleksjon fra MARC O’POLO.

Anna Ewers, en av verdens mest etterspurte og suksessfulle modeller, stiller for første gang opp foran kamera med søstrene sine. Tre søstre som er venner. I tillegg er modellen Julian Schneyder med på kampanjen. Bak kamera står fotografen, Alasdair McLellan, hans analoge bilder skaper en intimitet, men lar det fortsatt være rom for protagonisten.

Utforsker vennskap

MARC O’POLO utforsker temaet vennskap med sin vår/sommer kolleksjon 2019.
– Vennskap. Det er det som betyr noe i livet. Det er et tema som fanger tidsånden og reflekterer verdiene til MARC O’POLO, sier Susanne Schwenger, CPO hos MARC O’POLO.
Venner. De er allierte, følgesvenner, fortrolige. Og i tider som dette, så er det viktigere enn noen gang. Venner deler minner, en god middag, en favorittgenser, problemer. Noen ganger deler de til og med foreldre. Som toppmodellen Anna Ewers og hennes søstre, Andrea og Antonia. Hver enkelt av dem er en sterk kvinne med egne mål og liv. Det som betyr noe er samhold. Den hjemmefølelsen de har med hverandre. Intime, familiære, avslappet. Noen ganger er venner alt du trenger.

Kampanjesang

«Friends» er MARC O’POLO sin kampanje sang. En hyllest til vennskap. Komponert eksklusivt for MARC O’POLO av Iman Orths, et ferskt talent fra Manchester. Iman startet å spille piano 7 år gammel, og skrev sin første sang når hun var 11 år gammel. Sangen hun har laget for vår/sommer kampanjen til MARC O’POLO er inspirert av kampanjebildene av Anna og søstrene hennes. Samt Imans forhold til hennes egen søster, et vennskap som betyr alt for henne.

Tekst: Asle Kvinnesland/IN magasinet | Foto: Alasdair McLellan/MARC O’POLO
 

Følg IN magasinet på Facebook