Hjem » Bergen »  Det perfekte kjøkkenet for deg

Det perfekte kjøkkenet for deg

Bergen Kjøkken Atelier selger kvalitetskjøkken i alle stilarter og prisklasser fra Strai Kjøkken. Personalet tar seg alltid tid til å analysere ditt behov slik at du finner det perfekte kjøkkenet for deg og ditt behov.

Aksel og Jeanette forteller IN magasinet hvorfor de valgte å kjøpe sitt nye kjøkken hos Bergen Kjøkken Atelier.
– Pris er alltid viktig, men det var utvalget av kjøkkenmodeller og kompetansen til vår lokale forhandler som ble avgjørende, forteller Aksel.
Sammen med kona Jeanette valgte Aksl et Strai Premiumkjøkken til familiens arkitekttegnede hus på Fana i Bergen.

Pris og helhetsinntrykk

Sommeren 2013 flyttet Jeanette og Aksel med barna Celine (7) og Ole Martin (5) inn i det nye huset – bare 300 meter fra det gamle rekkehuset som nå var solgt. Hos sin lokale Strai-forhandler, Bergen Kjøkken Atelier, fikk paret hjelpen de trengte for kjøkkenet på 29 m2.
– Vi hadde besøkt ulike kjøkkenutstillinger, -messer og lest interiørblader. Da vi bestemte oss for selve romdisponeringen, kokte det ned til pris og helhetsinntrykk og derfor valgte vi Strai, forteller Aksel.
Erfaringene fra kjøp, installiering og bruk av det nye kjøkkenet gjør at de gjerne anbefaler Bergen Kjøkken Atelier til andre.

Funksjonalitet først

Resultatet ble et Premium-kjøkken med elegante linjer og et luftig, klassisk uttrykk. Fargekombinasjonen av grå, heltre eik og Silestone benkeplate i fargen Maple er paret glad de valgte. Over kjøkkenøya ligger ventilatoren godt skjult i taket.
– Vi savner ikke overskap, hvitevarene, høyskap og benkeskap dekker oppbevaringsbehovene. Vi er mest fornøyd med hvor funksjonelt kjøkkenet har blitt, spesielt med de store arbeidsflatene.
    Om du er på utkikk etter et nytt kjøkken, bør også du ta turen innom Bergen Kjøkken Atelier før du tar din endelige avgjørelse.

Tekst: IN magasinet | Foto: Magne Sandnes

Følg IN magasinet på Facebook