Hjem » Oslo »  Det norske kjøkkenet

Det norske kjøkkenet

Vi nordmenn liker oss på kjøkkenet. Vi bruker mange timer i dette rommet. Kjøkkenet er blitt et sosialt rom hvor man kan senke skuldrene og bare nyte tiden sammen med familie og venner. Harmoni, funksjonalitet og design er tre viktige stikkord.

Huseby er en av få helnorske kjøkkenprodusenter. I over 40 år har Huseby produsert kvalitetskjøkken til det norske markedet. Men, historien går hele 70 år tilbake i tid. Fra starten i 1940-årene har Huseby blant annet produsert TV- og Radiokabinett Tandberg radiofabrikk. Hvem husker ikke de velkjente TV-kabinettene med sjalusidører som fylte norske hjem på 1960 og 1970-tallet. Dette dannet grunnlaget for produksjon av kjøkkenmøbler i 1974. I dag produserer Huseby Kjøkken og garderobe av dyktige medarbeidere, og med samme kjærlighet til faget. Fabrikken i Våle i Vestfold er på hele 14 000 kvm.

To kjøkkenserier

Huseby har i dag to kjøkkenserier. SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk. Demping på skuffer og fronter er en selvfølge. Husebys nye kjøkkenserie AGIL ble lansert i fjor. Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i fire malte standardfarger. Her har vi valgt blant annet valg kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav. Begge seriene har kjøkkenmodeller som strekker seg fra klassisk landlig stil og til minimalistisk kontinentalt design. Så her er det mye å velge mellom.

Det er sjeldent at alle har like ønsker og behov når det kommer til kjøkkenløsninger. Dette vet Huseby, og tilbyr derfor svært god fleksibilitet og spesialtilpasninger. 
– Vi designer kjøkkenet sammen med kunden i butikken, da er vi i det rette element, kjøkkenet! På den måten får vi avdekket alle behov, ønsker og kvalitetssikret underveis i planleggingen. Dette skaper også en god kunderelasjon. Kjøkkenet er en stor investering og er et av de viktigste rommene i hjemmet, så for oss er det viktig at vi investerer tid i kunden og planleggingen. Vi etterlever et høyt servicenivå, sier dagligleder ved Huseby Kjøkkensenter AS Connie Melina Johansson. 
Videre forteller hun at det er viktig å skape effektive kjøkken med gode funksjoner og materialvalg som tåler dagens bruk av kjøkkenet.
– Går du med tanker om oppussing av kjøkkenet ditt vil vi gjerne være med på planleggingen og tar deg gledelig imot i våre Huseby Kjøkkensenter avdelinger i Fredrikstad, Skøyen, Våle og Sandnes

Tekst: Cathrina Mathisen | Foto: Huseby

Følg IN magasinet på Facebook