Hjem » Sandnes » Hjem & fritid »  Den vakre bryllupslisten

Den vakre bryllupslisten

Datoen er satt og drømmedagen nærmer seg. Du vil ha det perfekte bryllupet, men kanskje enda viktigere er dagene som kommer etterpå. Vakkert har gaveartiklene som sikrer dere uforglemmelige øyeblikk i hverdagen som mann og kone. 

Hva skal vi ønske oss? Den store bryllupslisten kan være vanskelig for mange, og det har lenge bare vært et par butikker i byen som alle registrerer seg hos. Man ønsker seg gaver som virkelig er spesielle og kan holde i årene som kommer. Interiørbutikken Vakkert er et unikt alternativ til de store butikkjedene. Her er det rom for både mannens og kvinnens ønsker og interiør som ikke naboen har. 
– Vi ser klart en økende trend hvor mannen er mer aktiv i utvelgelsen, sier daglig leder Evely Oras.

Industri møter dyreriket med en touch av glamour

Stilen hos Vakkert er gjennomført og en blanding som glir inn i hverandre på et nytt og spennende sett. Nisjebutikken som ligger bak Sølvberget vis a vis Renaa har uten tvil fortjent sitt navn da alt blikket hviler på er uimotståelig vakkert, uten å være skrikende overdådig. Stilen er et møte mellom røft og glamorøst. Bruk av naturalistiske materialer som tre, ubehandlet stål og keramikk går hånd i hånd med prisvinnende design. Stilen er hyllet av både menn og kvinner og utvalget er en drøm for bryllupslisten. Her finner du håndklær, dekor, lamper, puter, klokker, sengetøy og spennende møbler. Enten du skal innrede ditt hjem, registrere bryllupsliste eller gi den perfekte gave finner du utvilsomt dine vakre favoritter her. 

Stort utvalg

Hva med en trestubbe som sitteplass og unikt dekor i stuen? Eller en håndlaget pendellampe med ekte kobber. Utvalget presenterer en ny måte å tenke på når det gjelder forming av metaller. For eksempel den unike pendellampen hvor den flotte organiske formen oppnås ved å kombinere flere metallformingsteknikker: først presses, spunnes og stues materialet for å lage dobbel side etterfulgt av håndpolering og lakkering av overflaten. Blikket mitt faller spesielt på et nostalgisk gjøkur i metall med rusteffekt og utskjæring av en elg. Et perfekt eksempel på stilen hvor industri møter dyreriket på en moderne måte. Det tidligere tradisjonelle gjøkuret har fått en helt ny look. Dekorputene og sengetøyet med dyreprint er også veldig populært for tiden. Vakkert har et stort utvalg av hjemmetekstiler, lys og velværeprodukter som serverer mer enn sin funksjon. Designet gjør det til kunst i hjemmet. 

Med øye for detaljer

Evely Oras har mange års erfaring som interiørkonsulent og startet Vakkert for to år siden. Det som skiller butikken ut er ikke bare utvalget, men sammensetningen. 
– Jeg setter sammen ulike interiørartikler som til sammen skaper en unik stil for akkurat dere, smiler Evely. 
Med sitt øye for detaljer går du hjem med mer enn et nytt møbel. Du kommer hjem med inspirasjon. Butikken er også innredet med omhu og legger til rette for at du kan se eksempler på hvordan de ulike stilene passer sammen.

Invitert til bryllupsmesse

Bryllupsplanlegging er omfattende, og endelig er det tid for bryllups- og selskapsmesse på Clarion Hotell i Stavanger. Her et utvalg butikker invitert til å vise seg frem. Vakkert er en av dem. Sørg for å sikre deg og din kjære en plass. 
– Det er en stor prestisje å bli invitert, jeg vet de har vært veldig selektive i år. De ønsket butikker med et spesielt utvalg og det er utrolig kjekt å høre at vi er ettertraktet, avslutter Evely. 
Da gjenstår det bare å ønske god bryllups-sesong og all lykke til de kommende brudeparene.

Tekst: Helene Stenhaug | Foto: Susan Jane McLinden