Hjem » Bergen »  Den store utflukten

Den store utflukten

Butikken Twins på Bergen Storsenter har siden 90-tallet fristet kundene med lekre merkevarer fra eksklusive motehus, håndplukket til butikken av eierne. Med årets BOSS Black damekolleksjon i garderoben, er det bare å vente på solen.

Den nye BOSS Black kolleksjonen fikk navnet «Den store utflukten», inspirert av kvinnen som reiser på jobb og ferie. Hun er alltid på farten, og pakker i eller ut av kofferten ofte. Hun trenger en garderobe som leverer hver gang, til enhver anledning –tidløse og klassiske plagg, med en og annen overraskelse. Hun er sensuell, og inspirert av stemningen og fargene fra stedene og kulturene hun har møtt underveis.

Kroppsnært, ikke trangt

Silhuetten for sommeren er kroppsnær, men ikke trang – sofistikert sensuell. Jakker leker seg med forskjellige lengder. Skuldrene er designet for et mykere uttrykk, uten for mye struktur. Kjoler og skjørt hinter til A-linjen gjennom en rekke omslagsskjørt, og slanke blyantkjoler med belter som definerer midjen. Bukser er både kroppsnære for å fremheve silhuetten, og i en mer flagrende stil. De trangere buksene er stylet med silketopper og smale belter. Sesongens «must-have» er «Diliett»-kjolen, den lange karrigule silkekjolen med asymmetrisk hals. Denne kjolen, kombinert med høye hæler i slangeskinn, er en sikker vinner på sommerfesten.

Årets veske

Fargepaletten er dominert av marineblå og rose, i tillegg til lys grå, bambus, hvit og wasabi-grønn. Tekstilene som brukes i denne kolleksjonen har fokus på en vakker ull/lin/silke-blanding og luftig bomulls-stretch, komplettert av viskose og ren sommer-ull. Et helt spekter av tilbehør utfyller kolleksjonen perfekt, som veskene i smørmykt skinn. Skoene er klassiske og ultra-feminine, med stiler som spenner fra selskapssko til flate sandaler til stranden. Alle med et hint av etnisk inspirasjon, som flettet skinn og fler-fargede stropper. Sesongens absolutte «must-have» er den ekstra store vesken i vevd bomull med cognac-fargede kalveskinn-detaljer, «Taissa».

Prisvinnende service

Om ikke årets BOSS-kolleksjon er akkurat det du er på jakt etter, kan de flinke ansatte på Twins hjelpe deg å finne andre lekre godbiter til garderoben. Den kunnskapsrike betjeningen har vunnet priser for sin gode service, og fører også merker som LuisaCerano, Henry Cottons, Joseph Ribkoff, Marc Aurel, Fuego, Munthe plus Simonsen,Guess, Syster P,Brax, Gardeur og Michele. Nytt for våren Busnel. 

Tekst: IN magasinet | Foto: Hugo Boss