Hjem » Oslo »  Den mest skånsomme og smarteste fettsugningsmetoden

Den mest skånsomme og smarteste fettsugningsmetoden

Aleris har over 20 års erfaring med fettsugning og benytter liposculpture som er den mest skånsomme og smarteste fettsugningsmetoden. Her får du forutsigbare resultater og du kan være sikker på at du er i trygge hender hos dyktige spesialister innen plastisk kirurgi.

Aleris er en spesialistklinikk innen plastisk kirurgi og holder til i topp moderne lokaler på Ryen i Oslo. Med rundt 2000 pasienter årlig kan de skilte med solid erfaring, noe som er en ekstra trygghet for deg som pasient. I tillegg til plastisk kirurgi tilbyr de også en rekke kosmetiske hudbehandlinger.
Det er stadig flere som vurderer fettfjerning og i takt med at etterspørselen øker kommer også ulike metoder som lover gull og grønne skoger, gjerne til en billig penge. Men felles for de fleste av disse metodene er at de ikke holder hva de lover, og noen er til og med skadelige for pasientene. Istedenfor å bruke masse penger på en behandling hvor man ikke vet hvordan resultatet blir, bør du heller oppsøke en spesialist innen plastisk kirurgi som kan garantere forutsigbare resultater. Hos Aleris har de over 20 års erfaring med fettsugning og har behandlet over 10 000 pasienter siden 1992. Metoden de benytter baserer seg på en doktorgradavhandling skrevet av dr. med. Frode Samdal, hvor dr. Petter Frode Amland hos Aleris var veileder. 
– Liposculpture er den mest skånsomme og smarteste fettsugningsteknologien, basert på doktorgradsavhandlingen hvor vi blant annet forsket ut at det var minst smerter for pasientene ved bruk av lokalbedøvelse. Noe som betyr at våre pasienter selv kan velge om de ønsker narkose eller lokalbedøvelse. Et annet revolusjonerende resultat av forskningen er at det ikke er noe blodtap. Tidligere kunne man få en del blødning under en fettsugning, men i dag er det ikke mer enn om man tar en blodprøve. Dermed trenger man ingen kompresjoner og i tillegg kan man gå tilbake på jobb dagen etter og begynne å trene umiddelbart, forteller dr. Amland.

Fjerner fett som er vanskelig å slanke bort

Han understreker at fettsugning ikke er en slankemetode, men et inngrep hvor man fjerner lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke bort. 
– Vi er født med et konstant antall fettceller og har man fjernet noen så kommer de ikke tilbake. Og det er veldig hyggelig å se at resultatene holder seg på pasienter som ble operert for 20 år siden. Det er også fantastisk å kunne fortelle at på over 20 år har vi ikke hatt noen komplikasjoner hos pasienter som har fulgt vårt opplegg. 
I dag er det mange fettfjerningsmetoder som blir introdusert på markedet og som ikke holder det de lover. Flere er til og med farlige. Og selv om det gjerne reklameres med gode priser ender det ofte opp med å koste like mye som en fettsugning, og man bruker masse penger på en behandling hvor man ikke vet hvordan resultatet blir. 
– Ekstern ultralyd er et eksempel på en metode som ikke har noen effekt, mens LPG er en liten behandling som vi også bruker etter vanlig fettfjerning. Cool Sculpture, hvor man kjøler ned fettet, reklamerer med å være smertefri, men det har vært eksempler hvor pasienter har blitt lagt inn på sykehus med sterke smerter. Og laser liposuction, LAL, kan være svært farlig. Man har liten kontroll og jeg har sett pasienter som har fått forbrenninger og brannskader innvending etter laserbehandlingen. Det er viktig at man går til en klinikk som har drevet seriøst i mange år og sørger for å komme til en plastisk kirurgi som har mye erfaring. Her på Aleris kan vi garantere gode og forutsigbare resultater og det er hyggelig å kunne tilby pasientene noe som virker, avslutter dr. Amland.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Aleris

Følg IN magasinet på Facebook