Hjem » Helse & velvære »  Den beste utgaven av deg selv

Den beste utgaven av deg selv

Stadig flere nordmenn er opptatt av trening og kosthold. Og stadig flere oppdager også at huden må tas vare på. Hos Akademikliniken har de lang erfaring i behandling av ulike hudproblemer og kan hjelpe deg enten du har et spesifikt problem eller bare ønsker å vedlikeholde huden!

Fra utsiden er det vanskelig å tro at det sjarmerende trehuset vis a vis Sølvberget Blomster midt i sentrum av Stavanger virkelig inneholder en moderne klinikk med et bredt utvalg tilbud innen hudbehandlinger. Vel innenfor dørene hersker det en avslappende og innbydende atmosfære som gjør at du kan senke skuldrene og nyte litt velfortjent egenpleie. Akademikliniken tilbyr alt fra hudpleie til mindre kirurgiske inngrep. Med et så stort spekter av behandlinger kan de gi hver kunde en skreddersydd behandling tilpasset den enkeltes behov.
– Vi tilpasser alltid behandlingen etter hva hver kunde ønsker slik at vi oppnår det beste resultatet, forteller klinikksjef Katrine Rein. 
– Det siste året har vi fått en plastisk kirurg tilknyttet klinikken og kan nå også tilby mindre kirurgiske inngrep som fjerning av vorter og føflekker og korrigering av øvre øyelokk. Vi er dessuten den eneste Akademikliniken i landet som tilbyr hudpleie, da en av våre ansatte er utdannet både sykepleier og hudpleier. Det er alltid en jevn tilstrømning av kunder til klinikken, og permanent hårfjerning med IPL-laser er for eksempel en populær behandling blant både kvinner og menn.

Sunn og frisk hud

Huden har mye å si for selvfølelsen. På lik linje med resten av kroppen trenger også huden pleie og vedlikehold. I tillegg til ulike laserbehandlinger, kan Akademikliniken også vise til gode resultater med medisinske hudpleieserier og injeksjonsbehandlinger med Restylane og Botox. 
– Vi opplever at kundene er flinke til å ta vare på seg selv med trening og kosthold. Mange ønsker også å ta vare på huden sin og forebygge aldring og skader. Det er viktig å understreke at det ikke bare handler om å fjerne rynker og linjer, men om velvære og å være den beste utgaven av seg selv. Mange føler at huden og utseendet ikke står helt i stil med hvordan de føler seg innvending, og selv om de er flinke til å trene så henger ikke ansikt og hals med. Når de kommer til oss for en konsultasjon, tilpasser vi et behandlingsprogram for den enkelte alt etter hva kunden ønsker, enten det er å korrigere en liten linje eller forbedre hele ansiktshuden. Det er slettes ikke meningen at alle skal spørre om du har tatt Botox i pannen, vi er fornøyde hvis kundene føler seg mer friske og opplagte når de går ut, sier Katrine med et smil.
    Nå som vinteren er like rundt døren, er dette den perfekte tiden for behandlinger av for eksempel pigmentflekker, sprengte blodkar eller fjerne uønsket hårvekst. Dette gjøres ved hjelp av IPL-laser. Etter disse behandlingene skal man være forsiktig med soleksponering. 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Laila Røberg

Følg IN magasinet på Facebook