Hjem » Kultur & underholdning »  Den beste James Bond

Den beste James Bond

Den norske James Bond-cupen 2017 ble avgjort i begynnelsen av august. Gjennom et cupsystem, som mange vil kjenne igjen fra for eksempel Fotball-VM, har drøyt hundre av landets mest ivrige James Bond-fans ukentlig stemt og diskutert Bond-filmene opp mot hverandre fra 18. februar og frem til 4. august. 

I den store finalen møttes de to skuespillerne som har spilt James Bond flest ganger. Sean Connerys Goldfinger (1964) møtte Roger Moores For Your Eyes Only (1981). Og det var filmen som av mange fans og kritikere som blir omtalt som «malen» for serien av Bond-filmer som vant, nemlig Goldfinger.
Etter nesten et halvt år med avstemninger og diskusjoner har litt overkant av hundre dediserte 007-fans i Facebookgruppen Den Norske James Bond-klubben (Jamesbond.no) – vist et enormt engasjement. Dette har gledet redaksjonen og de to som har arrangert cupen veldig mye: Joakim Rekaa og Arild Brøter.

Gjennom hele denne cupen har med fansen vist et stort engasjement og glede for cupen. Fans har etterspurt hvor lenge det er igjen, hvordan de neste duellene blir, og har sågar kommet med lovord om konseptet. Mange ønsker seg også nye cuper for blant annet beste skurk, soundtrack, Bond-pike og andre varianter. 

Arrangørene setter stor pris på engasjementet fansen har vist og ser ikke bort fra at de kan kommet tilbake med en ny cup til høsten.
- Vi kan bare takke for engasjementet og interessen dere alle har vist. Takk for alle stemmer og kommentarer dere har lagt igjen. Vi er ydmykt glade for denne suksessen dere har vært med på å gjøre dette til. Tusen takk!

Fotokreditt: James Bond, Gun Logo & Gun Barrel © 1962-2017 Danjaq, LLC og United Artists.

Her er JAMESBOND.no-Facebook-sidene:
https://www.facebook.com/groups/jamesbond.no
https://www.facebook.com/jamesbond.no/ 

Tekst/presselding hentet fra: mynewsdesk.com
 

Følg IN magasinet på Facebook