Hjem » Interiør & design »  Dare to love GOSHA

Dare to love GOSHA

I august 2010 startet to søstre nisjebutikken GOSHA as på Storo Storsenter.

Søstrene deler på hovedansvaret og det fungerer veldig godt. De utfyller hverandres styrker og svakheter som har resultert i en flott og innbydene butikk. Victoria S. Placht og Gosha Szewczyk er inspirert av sin mor og følger hennes fotspor. Lurer du på hvilke merker GOSHA fører, sjekk nederst på siden for informasjon.

Article image

Nyheter

Er du glad i å shoppe eller ei- er GOSHA stedet for deg. Her kan man bli fristet og kledd opp fra topp til tå om ønskelig. Nisjebutikken preges hovedsaklig av norsk og dansk design .Varene er håndplukket og jentene ser alltid etter noe nytt på markedet. Siste nytt er hatter og vesker laget av bambus. Hattene er lette og luftige og kan legges i vesken uten at de krøller. Er du like solgt som undertegnede vil en matchende veske (av bambus) med skinnreim sette prikken over ien.  Second best i butikken er imponerende puter og vesker laget av resirkulert teltduk. Gjør som det svenske merket Våga poengterer: Dare to love!

Article image

Attraktiv

Ønsker du å kjøpe deg ny klokke eller nye sko? Kanskje til og med en puff til stuen? GOSHA har imponerende utvalg og muligheter for deg som ønsker noe litt utenom det vanlige. Designere og norske agenturer er ivrige på å få samarbeide med Victoria og Gosha på grunn av det gode ryktet. Å starte en butikk på senteret var midt i blinken da jentene i tidlig alder forstod kundegruppen i Grefsenområdet. I en lokalbutikk på Rygge storsenter, Nomar driver nemlig moren deres med samme buisness og interesse. Moren har vært et forbilde i å drive egen butikk. Kundene kommer fra hele Norge for å besøke nisjebutikken i 2.etage hvor man kan kombinere pris og kvalitet på en tilfredstillende måte.

Article image

Sjekk ut bloggen deres for mer informasjon her. 
Åpningstider:

Mandag - fredag 10 - 21
Lørdag 10 - 19
Storo Storsenter
Vitaminveien 7-11
0485 Oslo
Telefon til butikken 46 77 09 27
Ta gjerne kontakt på mail victoria@gosha.no

 

GOSHA fører blant annet tøffe, moteriktige, klassiske hverdags- og festklær
- Cream - Infront - Masai - Funaki - Soya - MAPP - By Burin- Barfota
- Mille Moy - Hjerter- Hæmmer- Våga- 2biz- Lisbeth Dahl