Hjem » Interiør & design »  Dansk designsuksess på Stortorvet

Dansk designsuksess på Stortorvet

Danske Hay har erobret verden med sine stilrene møbler og tilbehør til hjemmet. Og flere av deres produkter er allerede å regne som moderne designklassikere. Hos GlasMagasinet på Stortorvet finner du en egen avdeling dedikert til Hay, med alt fra stoler, sofaer og bord til puter, belysning og kulepenner.

Enten du er på jakt etter noe nytt til ditt eget hjem eller en gave mottakeren garantert vil sette pris på anbefales du å ta turen innom Hay avdelingen på GlasMagasinet på Stortorvet. Her finner du et stort utvalg møbler og interiørartikler fra det populære merket, blant annet kan de friste med klassikere som «Don‘t Leave Me» bordet, de populære stolene og sengeteppene. Avdelingen med Hay produkter åpnet i 2015 etter den storstilte oppussingen av GlasMagasinet. Og avdelingslederen Ellen Syversen forteller at stadig flere får øynene opp for Hay. 
– Det er mange som kjenner til merket allerede og vi ser at Hay treffer alle aldersgrupper. I løpet av tiden vi har vært her har vi utvidet sortimentet etter kundenes ønsker. Blant annet var det mange som ønsket flere møbler å velge i og nå har vi også fått inn sofaer. I tillegg var det stor etterspørsel etter belysning så nå har vi et sortiment med lamper.

Alt til huset

Hay ble startet av det danske ekteparet Mette og Rolf Hay, derav navnet. Merket har hatt stor suksess både internasjonalt og her i Norge de siste årene, og deres produkter er ofte å se på sidene til de store interiørmagasinene. Det hele startet med møbler og noe tilbehør og så har produktspekteret blitt utvidet i takt med merkets økende popularitet. Dermed kan du nå finne det meste du trenger til huset i Hay avdelingen på GlasMagasinet, fra sofaer, stoler og bord til fyrstikker, kulepenner og badehåndklær. Alt med det samme stilrene designet og fokus på funksjonalitet.
– Det er et utrolig gøy konsept hvor man kan innrede hele huset med det samme uttrykket. Møblene holder høy kvalitet og er svært slitesterke, og det er ekstra hyggelig for oss å selge ting som vi vet har kvalitet. Det er dessuten hyggelige priser og vi ser at mange kjøper både små vertinnegaver og bryllupsgaver her, avslutter Ellen.

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook