Hjem » Asker&Bærum »  Drømmekjøkkenet på Billingstad presenterer nyheten «Gastro kjøkken i Eik»

Drømmekjøkkenet på Billingstad presenterer nyheten «Gastro kjøkken i Eik»

Massive trematerialer fortsetter å prege kjøkkentrendene, og høyst aktuelt er det klassiske, vakre og slitesterke treverket eik. Nyheten Gastro eik fra drømmekjøkkenet har mattlakkerte, hvitpigmenterte fronter med ramme og speil.

Fronter i treverk fortsetter å prege kjøkkentrendene. Drømmekjøkkenet har en lang tradisjon med det klassiske, harde og slitesterke trematerialet eik, og kan nå presentere kjøkkenfronten Gastro, med ramme og speil, i 19 mm tykk mattlakkert, hvitpigmentert eik.

Gir karakter til hele huset

I dette kjøkkenet kombineres det lyse treslaget med grå overflater. Gulv, benkeplate og sidemøbelet, som er en kombinasjon av kjøkkenfronten Bistro og Showoff-hyller, er alle i en varm grå nyanse. Fordelen med de grå tonene er at de løfter frem eikefronten Gastro og gir den en moderne myk berøring, noe som føles litt mildere enn de sterke og dristige kontrastene vi er vant til å se når eik møter svart. Personlig kjøkkenarkitektur tilpasset etter rommets forutsetninger, gir karakter til hele huset, og skaper muligheter som strekker seg utenfor kjøkkenterskelen.
Gastro i mattlakkert hvitpigmentert eik finnes i både benk- og veggskap. Gastro eik 764x594 mm fra kr 3 500.

FAKTA Drømmekjøkkenet Billingstad

Adresse: Billingstadsletta 17 1396 Billingstad
Telefon: 459 50 500
E-post: post@dkbillingstad.no
Webside: www.drommekjokkenet-billingstad.no
Facebook: @DrommekjokkenetBillingstad

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK