Hjem » Oslo »  Børge Mogensens «Hunting Table»

Børge Mogensens «Hunting Table»

Jhon Møbler selger møbler som varer i generasjoner og ikke bare til neste sesong. Et av disse er Børge Mogensens «Hunting Table» som du kan se i butikken nå.

Carl Hansen & Søn presenterer Børge Mogensens elegante «Hunting Table», og har lagt den anerkjente møbeldesigneren til sin portefølje av store danske designere. I den sammenhengen har også Jhon Møbler fått bordet i sitt sortiment.

Børge Mogensen

Børge Mogensen er kjent som en av de store og innflytelsesrike møbeldesignerne, fra tiden som er kjent som gullalderen i dansk design. Som en student av Kaare Klint, en av de viktigste standardbærerne for dansk funksjonalisme, tok Mogensen opp stafettpinnen for uttrykk for den funksjonalistiske stilen. Et av de mange eksemplene på Mogensens praktiske tilnærming til design er hans «Hunting Table» fra 1950: et design som eksemplifiserer Mogensens epoke men som fortsatt er relevant og moderne i dag.

«Hunting Table»

Børge Mogensens «Hunting Table» ble opprinnelig designet for et maskulint miljø som en jakthytte, og utstråler en innbydende, organisk eleganse. «Hunting Table», med modellnummer BM1160, er tilgjengelig i eik, valnøtt og en kombinasjon av disse tretypene, med forskjellige finish. De diagonale støttestengene er tilgjengelige i enten rustfritt stål eller messing.
Ta turen innom Jhons møbler i Erling Skjalgssons gate 21/ Bygdøy Alle og ta bordet nærmere i øyensyn. 

Fakta: Jhon Møbler

Adresse: Erling Skjalgssons gate 21/Bygdøy Alle
Web: jhonmobler.no
Instagram: @jhonmobler
Facebook: @jhonmobler
Telefon: +47 99 59 30 20
Epost: info@jhonmobler.no
Åpningstider: Man-fre 11-17 & lør 11-16

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK