Hjem » Bergen »  Butikken badet ditt trenger

Butikken badet ditt trenger

På Landås finner en rørleggerfirmaet, Comfort Landås Svalland VVS. Trenger badet ditt ett skikkelig løft eller noe nytt tilbehør for å få en freshere look? Da er dette butikken for deg.

Noen av spesialitetene til rørleggerforretningen Comfort Landås er totalbad, prosjekter, service, varmepumper, gulvvarme og boliger. Men i tillegg er butikken ved oppkjørselen til Nattlandsfjellet stor på baderomstilbehør. Her får du alt du vil trenge av kvalitetsvarer, om det er såper, baderomsmøbler, såpedispensere, dusj, massasjebad, baderoms-matter, håndklær. Ja, hva enn du måtte ønske av luksus og velvære i årstidens farger og trender. Mona Nordvik, butikkansvarlig, er levende opptatt av å være oppdatert på nye trender innen bad, noe butikken forteller oss med en gang vi kommer inn i det store lokalet.

Store dusjer

I dag bruker vi større plass til dusjen når vi skal renovere eller bygge nytt bad. Trenden er «walk–in» dusj eller en stor dusj-nisje, gjerne med rene linjer og få profiler. Toalettet blir ofte en vegghengt wc med innebygget sisterne. Ønsker du en kvalitetsdusj eller andre sanitærprodukter kan vi friste med produkter fra Comfort sitt eget merke, Element, ett rimeligere alternativ til for eksempel bestselgeren Porsgrund. 
– Når det gjelder sanitærutstyr som møbler, dusjløsninger og porselen går det mye av Comfort sitt eget merke Element, men vi selger også mye fra Porsgrund, Gustavsberg, Linn Bad og Dansani. Duravit er også en spennende ny leverandør i Comfortkjeden både på porselen og møbler. Hos de vil en finne noe for enhver smak og lommebok. Dusj og blandebatterier har Hansgrohe og Fima Carlo Frattini utmerket seg. Men en god gammel traver som Oras selger også godt, forteller butikkansvarlig Mona Nordvik.
Er du usikker på hvilke behov akkurat du har og hvilke produkter som passer best for deg og din familie. Kontakt butikken for produkttilbud og gratis befaring. 
– Vi bruker tid på kunden for å komme til riktig valg av produkter og gjør oss godt kjent med kundens behov. Det er da viktig for kundene å være tidlig inne i oppstarten ved valg av utstyr da leveringstid kan forlenge byggeprosessen, opplyser Mona Nordvik.

Redd for å ødelegge veggene dine?

Butikken fører også selvklebende produkter. Ett av produktene er det mest solgte tilbehøret i hele butikken. Selvklebende opphengskroker fra Beslagboden og Smedbo. Dette er ett veldig bra alternativ til oppheng som må skrus direkte i veggen viss en ikke ønsker veggene fulle av hull. 
– I tillegg selger vi også mye i kvalitetshåndklær, såpedispensere, dusjkurver, frittstående håndklestativ. Kundene er veldig opptatt av riktige produkter til riktig pris samt funksjonalitet opp mot design. Vi merker også at trender som farger og linjer betyr mye for kundene. Kubistiske former er veldig i tiden nå, forklarer Nordvik.
Mona Nordvik ønsker kundene en spesielt god sommer.
– Bruk sommeren til noe fornuftig og er det tid til overs så har vi to rørleggere på jobb i hele juli til mindre oppdrag. Om en planlegger totaloppussing av bad er sommeren en fin tid å planlegge. Ta gjerne kontakt med oss for avtale om befaring etter ferien. Da kan man nyte høsten med nytt bad. Kanskje med et deilig massasjebadekar fra Hurricane, frister butikkansvarlig hos Comfort Landås Svalland VVS. 

Tekst & foto: Kristin Kjeilen Ukvitne