Hjem » Oslo »  Brunbeiset & tidsriktig

Brunbeiset & tidsriktig

Årets nyhet fra Drømmekjøkkenet er fronten Line i ask, beiset i en vakker, matt og mørkebrun nyanse. Gripelisten er strukturlakkert i matt grafittgrå, og lekker i kombinasjon med det brune.

Det er ikke overraskende at interessen etter mørke, og spesielt brune fronter, øker. Fargen tilfører myk karakter til interiøret og er enkel å matche, både for den som foretrekker den rene, hvite stilen og for den som vil ha et dristigere farge- og formuttrykk.
Nyheten Line brunbeis lanseres nå i en ny og spennende variant. Den kompakte, tunge bruntonen som var mer utbredt på 1970-tallet, er oppdatert med en lett og saftig mørkebrun nyanse. Fronten er av liggende askefiner og beisen har glansgrad 5, noe som gir en matt, sober overfalte. Gripelisten er strukturlakkert i en like matt og grafittgrå nyanse. Denne er i likhet med den brune en forsiktig flørt med fortiden, men vitner om stilsikker nytekning i denne vellykkede kombinasjonen.

Når det kommer til benkeplate foreslår vi lys marmor eller kompositt-sten og rustfritt stål. Materialer som definitivt løfter det mørkebrune, og som tilfører en pigg og frisk følelse til kjøkkenet som helhet.
Fronten Line brunbeis finnes til benke-, over- og høyskap og er, som Drømmekjøkkenets andre kjøkken, produsert i Ballingslöv i Sverige.

Priseksempel Line brunbeis front 700 x 600 mm fra kr 1.900.

FAKTA Din lokale Drømmekjøkkenet avdeling.

• Du finner fronten Line i ask hos Drømmekjøkkenet
- ALNABRU – Verkseier Furulunds vei 16E.
- LILLESTR0M – Stillverksveien 3.
- SK0YEN – Drammensveien 147.
• Telefon 22 32 84 84.