Hjem » Sandnes » Helse & velvære »  Briller til folket

Briller til folket

Specsavers er verdens ledende privateide optikergruppe og ble stiftet i 1984. De ønsker å tilby moteriktige briller av høy kvalitet til lave priser. Hos Specsavers har de faglig og god kompetanse, og ønsker å hjelpe en hver kunde med å finne riktige briller og linser etter behov.

Stadig flere bruker briller og linser, enten det er som accessories, eller som et optisk hjelpemiddel. Specsavers tilbyr briller i mangfoldige farger og i forskjellige fasonger, alt etter smak og behag. Hvis det er en stund siden du tok en synstest, eller du ikke fant noe som passet, kan det vært en god investering å gi det et nytt forsøk. – Kontaktlinser er for mange et nødvendig supplement til briller. Det utvikles stadig nye linsematerialer som gjør at selv de mest sensitive øyne kan tåle linser, også finnes det dessuten kontaktlinser for nesten alle typer synsfeil og i alle styrker. Hvis man bruker linser, kan det komme dager hvor brillene blir nyttige å ha liggende. Får man for eksempel øyebetennelse er det lite behagelig å sette på seg linsene, mange tyr heller da til briller. Det blir rett og slett en kombinasjonssak. Specsavers tilbyr alle typer linser, og hjelper til med tilpassningen, sier Kjell Tore. Mange benytter seg av internetthandel, ofte grunnet lavere priser. Specsavers har konkurransedyktige priser, og man får kjøpt linser til en like billig penge der som man eventuelt kan gjøre over nettet. Med på kjøpetfår man den gode servicen og anbefalingene. – Vi ønsker å ha fokus på linser, og at vi selger linser like billig her, som eventuelt på nettet. I tillegg får man oppfølging, noe som er veldig viktig for god øyehelse, ikke minst også tilpassning etter behov. Nå finnes det så mye å velge mellom, blant annet månedslinser, endagslinser, døgnlinser, progressive kontaktlinser, så det er lett å bli rådvill og det er der vi ønsker å bistå kundene, sier Kjell Tore.

Brille Norge

Specsavers er kjent for å være kjeden som forandret hele brille-Norge til det bedre. Før var briller svært så dyrt, men nå får man alltid rimelige briller og spesialtilbud hos Specsavers, noe som har ført til at mange gjerne har flere par i forskjellige former og farger. Det finnes ikke lenger en unnskyldning for å ikke bruke briller om det er nødvendig, mener Kjell Tore. – Det finnes absolutt noe for enhver smak. Her finnes alle prisklasser, alt fra spesialtilbud til kr 155,- til det siste innen designerbriller. Alle briller leveres med enkelstyrke PENTAX standardglass. På denne måte blir det opp til kunden å velge, og uansett pris holder produktet en bra kvalitet. Gjennom livet blir for mange syns statusen gradvis forandret uten at man trenger å merke noe umiddelbart. Ting man før så lett og uten anstrengelse la merke til, blir kanskje med tiden stadig mer utydelige, da er det på høy tid med en synstest. En synstest er dessuten anbefalt, og er noe alle og enhver bør vurdere å få gjennomført. – Vi har et kvalifisert og velutdannet personal, noe som sikrer at kundene alltid får den mest profesjonelle oppfølgingen av sine øyne. Sammen med kunden går vi gjennom behov og ønsker. Vi gir ærlige tilbakemeldinger og er oppriktige med kunden, det å yte god service er viktig, da man for eksempel både skal kle og være komfortabel med sitt eget valg av briller og linser. Men, alt er fullt og helt opp til kunden, både prisklasse, form og farge, vi har bare innspillene som kan gjøre valgene lettere å ta, forteller Kjell Tore.

2 for 1

For mange er briller en nødvendig investering som kun trenger å være tidløst og passe til sitt bruksområde. For andre er det like viktig å ha briller til forskjellige anledninger, i farger som matcher til visse klesplagg, eller det kan handle om å uttrykke en personlighet gjennom eget brillebruk. Da er det greit at man kan få 2 briller, og kun betale for det ene paret. – Vi har et utmerket spesialtilbud som vi kaller 2 for 1. Konseptet går ut på at man ved kjøp av et par komplette briller, rett å slett får det andre paret på kjøpet. Man kan velge innfatning i prisgruppen 995,- til 1995,-. Det andre paret, til samme verdi, får man da på kjøpet. Det vil si at man betaler fra 995,- for det første paret og 0,- for det andre. En god avtale på fine briller, og ikke mist en god mulighet til å oppgradere brilleutvalget sitt, forteller Kjell Tore. – Våre egne produksjonslaboratorier, gjør at vi alltid kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan derfor også selge dem til lave priser til fordel for kundene. Dette gjør oss billigst, og best på markedet, forteller Kjell Tore.

Gavetips

Det går fort mot jul, og de gode julegaveideene er det lett å gå tom for. Et gavekort hos en kvalitetsfokusert optiker kan være et godt tips, enten som ønske til seg selv, eller om man kjenner noen som kunne hatt behov for det. – Gavekort er en populær gave, og spesielt gavekort på en synstest er det mange som ønsker seg, eller finner nyttig å gi bort til andre. Et gavekort på en synstest, eller på briller vil være en god investering. Det går for eksempel an å benytte seg av 2 for 1 tilbudet, og slik sett både få et par briller til seg selv, og et par å gi bort i gave, sier Kjell Tore avslutningsvis til IN magasinet. Tekst: Silje Lyngved Owrenn Foto: Rose Robles Ellingsen