Hjem » Klær & mote »  Brillekolleksjon fra Kylie Minogue

Brillekolleksjon fra Kylie Minogue

Stilikonet Kylie Minogue lanserer sin første brillekolleksjon. Kolleksjonen inneholder 25 briller og 5 solbriller.

– Det har vært en fantastisk opplevelse å få designe disse brillene. Jeg har hentet mye inspirasjon fra moderne klassikere, populære fasonger og stiler som passer de fleste, men har satt mitt eget, personlige preg på dem.
Kylie beskriver kolleksjonen som en blanding av moderne klassikere, diskret bling og vintage med ny vri. Kolleksjonen inneholder 25 briller og fem solbriller med styrke og brillene er tilgjengelig i butikk fra mars 2017.

Kylie Minogue

Den australske musikeren Kylie Minogue slo igjennom i 1987 med Stock Aitken Waterman-låten «I Should Be So Lucky», og regjerte på hitlistene på slutten av 1980-tallet. Før dette hadde hun livnært seg som skuespiller i den australske såpeoperaen Naboer. I siste halvdel av 90-tallet var det ganske stille fra henne, men i 2000 fikk hun et spektakulært comeback med singelen «Spinning Around». Kylie Minogue har solgt over 68 millioner album og 55 millioner singler på verdensbasis. Hun har blant annet mottatt flere ARIA og Brit Awards og en Grammy Award. Hun ble i 2008 utnevnt til offiser av «Order of the British Empire» i Buckingham Palace for sine tjenester for musikken.

Mer om kolleksjonen

Hver innfatning har iøynefallende skrå stenger og hennes ikoniske K-symbol, som gir et snev av chic og diskret Kylie-glamour.
– Det å kunne uttrykke seg gjennom brillene sine er viktig, det vet jeg av egen erfaring. Jeg elsker å forandre stil og gjør det ofte, gjerne ved å bruke flere forskjellige typer briller. Noen ganger har du lyst å kunne kombinere en funksjonell hverdagsstil med litt mer glamour til kvelden. Ved hjelp av litt diskret bling, som jeg liker å kalle det, er dette fullt mulig, forteller Kylie.
Hun har selv en petit kroppsform, og den nye kolleksjonen inneholder flere mindre innfatninger.
– Jeg vet hvordan det er å lete etter briller, og ikke finne noen som passer. Vi har derfor sørget for at kolleksjonen har noe for alle og enhver, sier Kylie.

Brillene koster 1.595,- og de selges eksklusivt hos Specsavers.

Følg IN magasinet på Facebook