Hjem » Hjem & fritid »  Bli den du selv ville datet

Bli den du selv ville datet

I dagens datingmarked med et hav av muligheter, er det vanskelig å finne den rette. Vi går på date etter date i håp om at den neste personen man møter skal ende i en relasjon. Vi ønsker oss så gjerne den perfekte partneren, og har ofte en liste med krav til den vi skal bli forelsket i. Vi har skyhøye forventninger til en ny partner, men glemmer ofte å se oss selv i speilet. 

Ville du datet deg selv?

Det er et underlig spørsmål, men det sørger for at man tar blikket innover og går i seg selv. Man får det man sender ut, så sender du ut energien av en selvsikker kvinne, vil du automatisk møte menn som gjenspeiler dette. Og gjør du det motsatte, vel da er det kanskje ikke så rart at du enten har blitt avvist eller møtt personer du ikke ønsker å møte igjen?
For å møte en reell partner, må man først ha det bra med seg selv. Hvis ikke vil du tiltrekke deg en motpart, som på en eller annen måte ikke er 100 % riktig for deg. Fordi du kan ikke forvente å møte din optimale partner når du ikke har det optimalt med deg selv. De fleste av oss vet hva vi må gjøre for å bli den beste versjonen av oss selv, men få gjør noe med dette når de starter å date. Mange sier gjerne at «jeg vil at han skal like meg sånn jeg er». Problemet er at den du dater ikke kjenner deg enda, og du er derfor nødt til å gjøre et godt førsteinntrykk. 
Når du har det bra med deg selv vil du også mye klarere se hva du faktisk trenger. Du vil lettere gi de du møter en sjanse til å bli kjent med deg og med det kanskje ender du opp med en helt annen type enn det du hadde sett for deg. 
Tilslutt vil vi si at energien du sender ut når du dater bør reflektere den personen du vil være i et stabilt og oppløftende forhold. Du får det du sender ut, og negativitet og usikkerhet sanses av motparten. Det viktigste man gjør i en datingprosess er å jobbe med seg selv. Bli den du selv ville datet, og tro meg partneren din vil komme løpende!

L'Ardour

Norges første personlige matchmaker 
I intervjuet hos oss kartlegger vi dine kvaliteter, ønsker, behov og livssituasjon. Vi ønsker å sette deg opp med din neste potensielle livspartner.
Registrer deg enkelt som kunde eller som interessent/en potensiell match. 
www.lardour.no
 

Følg IN magasinet på Facebook