Hjem » Kultur & underholdning »  Bjørn Eidsvåg i Operaen

Bjørn Eidsvåg i Operaen

Den 9. juni spiller Bjørn Eidsvåg sin første konsert i Operaen. 

Eidsvåg har den siste tiden konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus landet rundt. Etter hele 150 forestillinger, og mer enn 90 000 solgte teaterbilletter, er den folkekjære artisten klar for å innta konsertscenen igjen, og lørdag 9. juni spiller han i Operaen for aller første gang! 
Nå gleder Eidsvåg seg til å innta kanskje landets flotteste scene for første gang:
-Jeg har drømt om det siden huset ble åpnet. Jeg er fylt av spenning og forventning. Det forplikter å spille i det huset. Derfor har jeg med meg bandet mitt. Du store min tid som vi gleder oss.
Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i mindre kirker og kulturhus som på landets største scener.

Foto: Janne Rugland
 

Følg IN magasinet på Facebook