Hjem » Hjem & fritid »  Bilder på bok

Bilder på bok

Å vise frem bilder av barnebarna eller minner fra den fine ferien i Spania er nesten ikke vanlig lenger. Og vi som tar så masse bilder! Det nærmeste vi kommer fremkalling er skjermspareren.

Tusen bilder på maskinen, men ikke et bilde på veggen? Det har blitt et stort fenomen, nærmest et paradoks. Vi har aldri før hatt bedre kameraer, og aldri tatt flere bilder. Allikevel er fremkalling av bilder så godt som dødt. Denne voldsomme omveltningen i fotografiets historie har Japan Photo tatt konsekvensene av, og tenkt kreativt.
– Det er jo synd å tenke på alle de bildene som bare ligger der, sier Elisabeth Kjeldsø hos Japan Photo til INmagasinet. Selv eldre mennesker har jo et digitalkamera i vesken nå til dags. Det betyr at kundegruppen er stor, men ikke like lett å nå ut til.

Article image

Hjelpen er nær

Glem saks og limstift. Redningen er CEWE FOTOBOK. Japan Photo sin egen fotobok. En testvinner og suksess så langt, er den en av Europas beste fotobøker. Super kvalitet med enkel og tilgjengelig programvare. Tilgjengelighet og brukervennlig er det viktigste når man skal velge fotobøker. Som julegave er det perfekt. Det finnes vel knapt noen besteforeldre som ikke hoper i taket av glede om de får en hel årskavalkade av barnebarna mellom to permer. Man kan mimre seg tilbake, bare et tiår faktisk, hvor det var mulig å sitte stille i sofaen og kose seg med sine egne barndomsminner. Se hvor rar sveis man hadde i femte klasse eller hvor sprø klær foreldrene hadde da de var unge. Nå kan man gjøre det igjen. Tøm maskinen!

Article image

En bok blir til

Bare tanken på å rydde harddisken gjør deg svimmel, hva? Bilder og filer fra flere år tilbake ligger hulter til bulter blant nedlastet spill og dill. Og hvordan i all verden skal man klare å velge, sette sammen og lage en bok? Nei, best å la vær. Får ordne det en vakker dag i mai, liksom. CEWE FOTOBOK har en programvare som er enkel og praktisk. Den lastes ned gratis på maskinen, slik at den kan brukes når som helst og hvor som helst. Man trenger ikke være på nett for å lage fotobok. Til forskjell fra andre leverandører på markedet kan man velge om man vil ha CEWE FOTOBOK med ekte fotopapir. Det gjør opplevelsen av bildene til et lekkert og eksklusivt produkt. Og alt dette på en to tre. Last ned programvare. Bestill CEWE FOTOBOK. Bøkene kan enten komme i postkassen eller hentes i butikk.

Article image

Uten et tastetrykk

Men hva med alle de som har angst og vegring mot å bruke bildebehandlingsprogrammer, eller datamaskin i det hele tatt? Vel, for dem er det enda bedre. Japan Photo stiller med egen nødhjelp. CEWE FOTOBOK Designservice tilbyr å lage fotoboken for deg. Det eneste man selv gjør er å plukke ut de bildene man vil ha med, sende dem til Designservice og vips - ferdig. Bøkene blir utformet av profesjonelle grafiske designere, men du velger hvilken stil selv. Når resultatet er slik som ønsket, da er det bare å trykke bestill. Så et tastetrykk, da!
– Dette er en populær og smart løsning, forteller Japan Photo. Særlig for alle som ikke behersker data i særlig grad, og for de som rett og slett ikke har tid. Et godt tips til travle småbarnsforeldre, som så gjerne skulle ha foreviget den siste bursdagen. Og den fra i fjor. Og året før der.

Article image

Liten og stor

 Det er ikke størrelsen det kommer an på. CEWE FOTOBOK har et mangfoldig utvalg av formater og stiler å velge mellom. Alt til sitt bruk. Bryllupalbumet gjør seg kanskje best som et kvadratisk praktverk, mens jenteturen til Barcelona passer aller best i et lite veskevennlig format. Prisene er uansett ikke til å bli svimmel av. Og om folk har nok ting, så får de aldri nok minner. Heldigvis er det snart jul.

 
Tekst: Japan Photo | Foto: Japan Photo