Hjem >  Beskytter vesken din

Beskytter vesken din

I 2013 oppdaget fem unge jenter ved Foss VGS et behov for et trekk som kunne beskytte vesker. Når man beskytter mobiler, sko og klokker til stor verdi, hvorfor ikke beskytte din veske? Det var dette som var starten på bedriften og produktet DryPal, veskenes beste venn.

Fra venstre: Elida Greging, Ragnhild Helgen, Ingrid Christensen, Ida Pedersen, Jenny Hellerud.

Det viktigste var at produktet skulle være enkelt, stilrent og praktisk, slik at det skulle appellere til flest mulig. Hensikten med produktet er ikke å sjenere veskens utseende, men heller å fremme det på regnfulle dager, og samtidig bidra til å forlenge veskens holdbarhet. Med en størrelse som passer de fleste hverdagsvesker, kan kvinner og menn beskytte både innhold og veske.

Flere bruksområder

Ideen var opprinnelig å beskytte mot regn, men underveis i prosessen ble flere bruksområder oppdaget. Ikke bare beskytter en DryPal mot nedbør, men også mot skarpe kanter, grus, skitt, salt på bakken og lommetyver. Noe som er langt flere bruksområder enn det impregnering har.

DryPal beskytter mot nedbør, skarpe kanter, grus, skitt, salt på bakken og lommetyver.

Enkel å ta med seg

Man kan ta med seg sin DryPal overalt. Om det ikke er bruk for DryPal’en der og da, er det bare å brette den sammen og putte den i vesken. Plastikken holder seg like bra, selv om den tilbringer mange timer i vesken. DryPal’en er produsert i Halden, hvor fokuset på god kvalitet og arbeidsforhold har vært sentralt.

Selges på nett

DryPal selges på www.drypal.no. Her kan man enkelt bestille og få produktet tilsendt i posten.