Hjem & fritid »  Bertel O. Steen Lillestrøm Spesialister på Mercedes-Benz

Bertel O. Steen Lillestrøm Spesialister på Mercedes-Benz

Hos Bertel O. Steen Lillestrøm, er målet å gi kundene gode opplevelser hver gang. Her finner du den beste kompetansen på din Mercedes-Benz, som du ikke finner andre steder, som gjør at du er sikret en trygg og god handel.

Bertel O. Steen Lillestrøm. holder til i Nittedalsgt. 4 på Lillestrøm. Her finner du salgsavdeling for nye og brukte biler, verksted for service og mekaniske reparasjoner, og dele- og utstyrsavdeling. Alle de ansatte er spesialister på Mercedes-Benz, grunnet at de har fullt fokus på dette til enhver tid. De gjennomfører løpende opplæring på alle felt.
– Vi holder det vi lover, samt at vi har det gøy på jobb, og holder en uformell tone, forteller Jørn Harethon.

Blandt vårens godbiter finner man CLA som er bygget på en B klasse. Bilen har et elegant design, og mangfold av utstyr, men likevel er den overaskende rimelig.

Yngre målgruppe

Mercedes-Benz hadde sitt beste år noensinne i 2012, med en markedsandel på 4.3 %, og ble dermed nr. 10 på listen over mest solgte biler. Det kommer stadig rimeligere modeller, og det finnes nå Mercedes fra 270 000 kroner og oppover. Jørn Harethon forteller at Mercedes-Benz har blitt en mer folkelig bil enn tidligere, og er ikke lenger kun status. De ønsker å nå hele markedet, og dette gjorde de ved å lansere A-klassen, som har et fokus på en yngre generasjon. A-klassen ble kåret til årets firmabil av DN i 2012, samtidig som den har fått en rekke gode tester.
– A klassen er en mer trendy bil som appellerer til en yngre kundegruppe. Den er også en av verdens vakreste biler.

Vårens nyheter

Man finner flere godbiter blant vårens nyheter. Først kommer CLA som er bygget på en B klasse. Bilen har et elegant design, og mangfold av utstyr, men likevel er den overaskende rimelig. Mercedes-Benz E-klasse kommer også i ny drakt, Sendan. Bilen har et sportslig og dynamisk utseende. I tillegg kombineres de mest effektive motorene for å oppnå så lavt drivstofforbruk som mulig. Til sist men ikke minst, kommer nye Mercedes-Benz S-klassen. Den har et karakteristisk ytre, og et mangfold av utstyr. Det er tydelig et stort fokus på komfort, og den har innovativ teknologi som sørger for bærekraftig effektivitet. 
Bertel O. Steen Lillestrøm har lang erfaring med tilpasning til deg som sluttbruker. Mercedes-Benz har nå kommet med en helt ny type varebil, Citan. Varebilen hjelper oss å takle de vanskelige utfordringene i hverdagen. Uavhengig av bransje, gjør Citan garantert jobben mye enklere med sin allsidighet. Nyheten er en komfortabel bil som har en robust konstruksjon, og et design med særpreg.

God service

Hos et autorisert Mercedes – Benz verksted, finner du den beste kompetansen på din Mercedes-Benz. De er spesialister, og har opplæring på alle Mercedes-Benz modeller. Ved å benytte dette verkstedet, får du ytterligere merverdi i arbeidet enn kun service og vedlikehold. De foretar oppdateringer fra fabrikk, som sørger for at Miljø, sikkerhet og kjøreglede opprettholdes. De har også et komplett delelager med tilbehør og rekvisita. 
Bertel O. Steen Lillestrøm er autorisert forhandler av Mercedes-Benz. De tilbyr full produktbredde – personbil, varebil og lastebil. De skreddersyr nøyaktig den bilen du vil ha. Enten det er en toseters sportsbil eller en 16 seters buss. Du finner også salgsklare biler i deres butikk, slik at du når som helst kan prøvekjøre modellene du vurderer. For deg betyr dette utvidede garantier, og en raskere og tettere oppføling etter salget. 

Tekst: Karoline Gjermundsen

Følg IN magasinet på Facebook