Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Beauty på innsiden & utsiden

Beauty på innsiden & utsiden

Like ved teateret i Bergen sentrum ligger byens mest unike helse- og beautysalong med fokus på indre og ytre skjønnhet. – Vi gir kundene et helhetlig tilbud og en god opplevelse, sier daglig leder Marietta Kiss.

Hudpleier Marietta Kiss og negledesigner Reka Nagy ønsker nye og gamle kunder velkommen til den trivelige salongen.

Salongen til Beauty and the City ligger sentralt til i store og lyse lokaler på hjørnet mot Smørbroen/Christian Michelsensgate. På de store vinduene ut mot gaten står det «hudpleie, negler, coaching, yoga» – for indre og ytre skjønnhet. En sjelden kombinasjon av tilbud med fokus på både kropp og sjel, noe som gjør denne helse- og beauty-salongen ganske enestående.

Styrke selvbildet

– Vi har en helhetlig tilnærming og tilbyr markedet tjenester som har det til felles at de styrker selvbildet, øker selvtilliten og får deg til å føle deg bedre. Våre kunder er godt voksne kvinner og menn som er opptatt av å ta seg godt ut, som er villig til å betale for skjønnhet og som setter av tid til egenpleie og egenutvikling, sier Marietta, som selv har 17 års erfaring som hudpleier, faglærer og som salongeier i Budapest. 
Da hun skulle starte opp i Bergen synes hun konseptet med å kombinere tradisjonell skjønnhetssalong med yoga og coaching var spennende. 
– Det hjelper på humøret å pynte på utseende, men noen ganger er det nødvendig å ta en utvasking av innsiden også. Hos oss kan du gjøre begge deler.

Beauty and the City lot seg inspirere av den verdenskjente kvinneserien «Sex and the City» da de valgte salongnavn. Kul logo!

Dyktige terapeuter

Det å komme til en helse- og beautysalong skal være et pusterom i en travel hverdag. I Beauty and the City sine lekre lokaler er det fredfullt og en behagelig atmosfære, det lukter svakt av eteriske oljer og kremer. En profesjonell og smilende 
Marietta tar imot både faste kunder og drop-in kunder på en vennlig måte. Hun serverer alltid kaffe og noe søtt i ventetiden. 
– Vi lever av å opptre korrekt og skikkelig, og har stor respekt for kundene, deres behov og den tiden de bruker hos oss i en travel hverdag. I tillegg til at vi har faglig dyktige terapeuter som kan sitt håndverk, legger vi vekt på å yte service og løse kundens «problemer» så langt det lar seg gjøre, sier hun.

Beauty and the City er er opptatt av «hele» mennesket så de tilbyr også yogakurs.

Negledesign

Salongen tilbyr voksing, permanent makeup, vippeextesion, farging av bryn, massasje, figurforming, pedikyr/manikyr, sjokoladebehandling og tradisjonell hudpleie. 
– Jeg er stolt av at vi har en av byens flinkeste negledesignere hos oss. Reka Nagy har mer enn ti års fartstid og hennes negledesign var anerkjent i Budapest, sier Marietta. 
Som legger til at de kontinuerlig poster ulike negledesign på Beauty and the Citys facebookside (beautyandthecitybergen) for å inspirere bergenserne til å dekorere neglene sine med små kunstverk.

Permanent makeup

Selv er Marietta en dreven tatoverer og utfører permanent makeup med stødig hånd og faglig høy presisjon. Mange har fått øynene opp for muligheten til å få permanent eyeliner, øyebryn og leppelinje. 
– Når beslutningen først er tatt er det viktig å gå til en terapeut som kan håndverket sitt og kan vurdere form og farge tilpasset kunden. Spesielt er «microblading» begynt å bli populært i Bergen. Det er en ny teknikk hvor vi bruker spesielle nåler, «blade», og tegner et helt naturlig øyebryn. Beauty and the City er også den eneste salongen i byen som tilbyr den kjente kontinentale hudpleiebehandlingen som kalles «sjokoladebehandling». Dette er en fullkropps-behandling med produkter som lukter (og smaker) sjokolade, et virkestoff som nærer huden og løser opp i slaggstoffer.

1: Permanent makeup, utført av Marietta. Bilde før og etter. | 2: Negledesign, utført av Reka. Bilde før og etter. | 3: Figurforming, Mari er meget fornøyd kunde. Bilde før og etter.

Figurforming og yoga

Våren og sommeren er på vei. Marietta registrerer at flere ønsker å få figurforming med maskin og lymfedrenasje. 
– Vi behandler problemer som løs hud, strekkmerker, leverflekker og lager 
spesielle kurer til ulike kunder. Vi kan kombinere kavitasjon (spesiell ultralyd som heter endokavitasjon), radiofrekvens, lymfedrenasje og manuell vakuum. Fordi vi er opptatt av «hele» mennesket har vi også yogakurs hos oss hver mandag klokken 
19-20.30. I vårt intime yogarom i underetasjen praktiserer vi rolig yin yoga og stretching med klasse på max 10 kvinner og menn etter arbeidstid, og dette er så populært at vi nå utvider med et kurs også klokken 17-18.30. Vi har også tilknyttet oss NLP-coacher som tar imot timebestilling på vår online booking, avslutter Marietta og legger til at det er 25% på behandlinger frem til 17 mai.

FAKTA: Beauty and the City

Stedet for indre og ytre skjønnhet og velvære, helsesalong og beautysalong i Bergen. Med fokus på hele mennesket. Personlig coaching · Hudpleie · Yoga og pilates. Hudpleie,yoga,coaching,negler,føtter m.m
Adresse : Christian Michelsensgate 11
Bergen, Hordaland

Telefon: 939 27 864
Webside: www.beautyandthecity.no
Facebook: www.facebook.com/beautyandthecitybergen