Hjem >  Badetøy – en positiv opplevelse

Badetøy – en positiv opplevelse

Å finne riktig badetøy kan være en utfordring for kvinner i alle aldere. Ebbesen og Jensen sitter inne med solid kompetanse, og kan ved første øyekast finne en modell som passer for deg.

Vi kvinner har lett for å legge altfor mye vekt på det negative istedenfor å sette fokus på våre beste sider. Det finnes en rekke tips og triks for å skjule problemområder, men begynn med å tenke igjennom hva på kroppen din du er fornøyd med. Det kan lønne seg å investere i litt mer ordentlig badetøy som holder lenge. Tenk ikke alltid på siste skrik, men heller hva som passer kroppen din best, og det er personalet hos Ebbesen og Jensen eksperter på. 

Bredt utvalg

Ebbesen og Jensen er Oslos eldste spesialforretning på badetøy og kåper. Første etasjen er fylt med lekre kåper, og i underetasjen kan du titte og prøve badetøy i fred og ro, uten nysgjerrige blikk fra gaten. Fristelsene henger på rekke og rad, og i tillegg til badetøy finnes det også et bredt utvalg av strandkjoler, saronger, shorts og tilbehør. Utvalget er enormt og personalet gull verdt. De sitter inne med solid kompetanse og er tålmodige. Uansett alder og kroppsfasong, kan alle finne en modell som sitter godt. De hjelper deg med å finne hva som passer kroppen din best.

Mix og match

Formfulle lår er ikke nødvendigvis ensbetydende med stor byste – eller omvendt. Da er det fint å kunne velge forskjellige størrelser og varianter på trusen og overdelen. Kanskje finner du en overdel som sitter perfekt, mens underdelen er helt feil. Hos Ebbesen og Jensen er det bare å finne en annen underdel som kler fasongen din. Alt er mulig, la fantasien få spillerom! Her finner du alt fra enkle bikinier til eksklusive cruise-kolleksjoner, fra nøytrale til spreke farger, fra truser til hipstere og fra A-cup til H-cup og i størrelser fra 36 til 52. 

Ebbesen og Jensen har holdt til i Prinsens gate i 126 år. Selv om gaten har vært under bygging den siste tiden, holder de dørene åpne og er klare for å hjelpe deg med å møte sommersesongen med et smil.

Tekst: Karoline Gjermundsen | Foto: Karoline Gjermundsen & Produsentene

Følg IN magasinet på Facebook