Hjem » Oslo »  Bad- og kjøkkenekspert åpner ny forretning på Skøyen

Bad- og kjøkkenekspert åpner ny forretning på Skøyen

Er du på utkikk etter et kvalitetskjøkken eller bad som skiller seg ut i mengden? Ta turen innom Fresh Interiør på Skøyen. Her finner du produkter med høy funksjonalitet og innovativ design.

I friske, innbydende lokaler, strategisk plassert på Skøyen, finner du Fresh Interiør. Kjøkken- og baderomsforhandleren leverer løsninger du ikke finner alle andre steder. Felles for produktene er topp kvalitet, brukervennlighet og design. Salgs- og markedsansvarlig, Terje Winterstad, gir oss en omvisning i den imponerende nye forretningen i Drammensveien 127. Vi stopper og kikker på et kjøkken fra en anerkjent tysk kjøkkenprodusent.
– Next125 og Schüller produseres av en av Europas ledende kjøkkenprodusenter. De har vunnet høythengende priser, blant annet for keramiske fronter og for utviklingen av redusert sokkellhøyde, noe som gir stor økning i oppbevaringsplassen. 
Next125 er i første rekke for folk som søker nye materialer, farger, tekniske godbiter osv., mens Schüller er merket for folk flest. Fresh Interiør er alene om å selge Next125 og Schüller i Norge.

Håndverk fra øverste hylle

– Ønsker du et klassisk kjøkken og har kvalitet og design øverst på prioriteringslisten, kommer du ikke utenom Tibrokök og Kungsäter Exclusiv, forteller Terje. 
– Sistnevnte har 22 mm tykt, helmassivt tre i skrog og fronter. Arbeidet som utføres, er utsøkt håndverk. 
Begge merkene står for innovative løsninger hva gjelder nyvinninger og maksimal utnyttelse av plassen. Fresh Interiør er eneste forhandler av Tibrokök og Kungsäter Exclusiv i Oslo-området.

Steintøft utekjøkken

Blant de unike produktene hos Fresh Interiør finner du østerrikske Steininger, som butikken er alene om å selge i Norge.
– Steininger Rock Air er kjøkkenet som tåler vær og vind, uansett hvor i verden det installeres, sier daglig leder i Fresh Interiør, Morten Winterstad.
Rock Air består av seks moduler: Gassgrill, vask/oppvaskmaskin, kjøl, frys, oppbevaring og peis. 
– Vi snakker om et premiummerke for hele verden. Det hører hjemme i den høyere prisklassen. Her benyttes blant annet det siste innenfor nanoteknologi og glasskeramikk.
Steininger mottok German Design Award 2016 for grunnserien i Rock-familien.

Interlübke

– Vi er stolte av å ha blitt lagt merke til, også av toneangivende utviklere av garderober i Europa. 
Resultatet er at den tyske garderobeprodusenten Interlübke har valgt Fresh Interiør til å representere seg i Norge. Interlübke er dokumentasjonen på at god design kan kombineres med praktiske løsninger.
– Interlübke er spesielt interessant ved at de også leverer møbler for stue, bibliotek, kontor og entre i samme stil. Her er det helheten som gjør susen, forteller Terje.

Raffinerte baderomsinteriør

Fresh Interiør fører i tillegg til kjøkken, et utsøkt utvalg av det ypperste innen baderomsinteriør, servanter, garderober og fliser. 
– Vi er alene i Norge om å selge baderomsmøbler fra anerkjente italienske AdattoCasa og eksklusive vasker fra Glass Design, sier Morten.
Dette er baderomsinteriør for deg som ønsker noe utenom det vanlige. Vakre detaljer, smarte løsninger og elegant design.

Industrielle uttrykk

Terje forteller at Fresh Interiør jevnlig besøker de store, internasjonale kjøkken- og interiørmessene. Det er helt avgjørende for å holde seg oppdatert på det som skjer rundt om i verden.
– Det er mye som skjer innen moderne kjøkkentrender i 2016. Det går for tiden mye i industrielle og røffe uttrykk. Blant annet finner du ekstremt slitesterke fronter i keramikk og betong, som gjerne kombineres med tre eller glass.

Ta turen innom Skøyen

Er du på utkikk etter et bad eller kjøkken som ikke alle andre har, som utnytter plassen til fulle og som bidrar til å skape glede i hverdagen, ta turen innom Fresh Interiør på Skøyen. Der har de smarte løsningene, de ypperste produktene og den nødvendige kompetansen. Kun det beste er godt nok for deg.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Ketil Blom & Fresh Interiør

Følg IN magasinet på Facebook