Hjem » Bergen »  Årets brilleopplevelse!

Årets brilleopplevelse!

Det var svært god stemning da Øyeoptikk Teigland viste frem sesongens nyeste solbriller og brilleinnfatninger på en eksklusiv aften på utestedet Jacob Aall på Exhibition 10. April.

Moteriktige kvinner og menn hadde møtt opp på det lukkede arrangementet Eye Luxury Night på Jacob Aalls for å bli introdusert for sesongens aller nyeste trender innen solbriller og brilleinnfatninger.
– Det er første gang vi arrangerer dette, men vi håper det blir en årlig tradisjon, sier Tommy Olsen, markedsansvarlig i Øyeoptikk Teigland.

Eksklusive merker

Kvelden innebar blant annet musikk og god drikke, samt muligheten til å se og prøve et hundretalls nye solbrille- og brillemodeller fra eksklusive merker som Gucci, Céline, Fendi, Dior, Marc Jacobs, Saint Laurent, Prada, Hugo Boss, med flere. Noen av modellene var helt ferske, og akkurat levert fra produksjon i Italia.

Mange valgmuligheter

Øyeoptikk Teigland sine dyktige ansatte sto beredt til å hjelpe kunder med å finne akkurat det brilleparet som passet de. Mulighetene var mange, og derfor sannsynligheten stor for at de fleste fant et par som passet dem. Om du for eksempel har et rundt ansikt, vil det være kledelig med blant annet solbriller med katteøyefasong, noe som var en gjenganger blant flere av merkene. Det var også mye retro som gikk igjen, og noe trendy med spreke farger og former.
– Det er helt klart mye å velge i, men kundene har ofte en favoritt enten i merke eller fasong. Hugo Boss er et populært merke blant menn, mens Gucci tilbyr klassiske briller til kvinner, forteller Olsen.

Prikken over i-en

Utover kvelden var det også duket for catwalk der modellene var stylet og sminket av frisører for anledningen, men det var helt klart brillene som var i fokus. Det er ingen tvil om at tiden da solbriller bare var et redskap for å beskytte øynene mot solen er forbi. Nå skal de ramme inn ansiktet, og er gjerne prikken over i-en i et ellers stilig antrekk. Sommeren 2014 skal iallfall ikke være sesongen der det skal være vanskelig å finne et kledelig solbrillepar.

Kjent og kjær optiker

Øyeoptikk Teigland er en kjent og kjær optiker i Bergen som har lokaler i Vestre Torggate og Strandgaten i sentrum, i tillegg til Åsane Storsenter. Øyeoptikk kan tilby solbriller og briller fra et variert utvalg av kjente merker, og for de som gikk glipp av Eye Luxury Night er det bare å ta turen innom en av lokalene for å kikke på utvalget der.

Tekst & foto: Andrine Rygg

Følg IN magasinet på Facebook