Hjem » Oslo »  Åpningstilbud på permanent hårreduksjon

Åpningstilbud på permanent hårreduksjon

Argus Vital åpnet dørene til sin nye spesialklinikk for kosmetisk behandling og kirurgi ved årsskiftet. Og frem til 25. juli kan du nyte godt av deres åpningstilbud med 50% rabatt på permanent hårreduksjon med den nye laseren Soprano!

Argus Vital holder til i stilfulle og innbydende lokaler i Akersgata midt i hjertet av hovedstaden. Den nye klinikken for kosmetisk behandling og kirurgi er en søsterklinikk til Argus Syn som i en årrekke har vært blant de ledende i landet innen synskorrigering, og alle du møter her er enten utdannet leger eller sykepleiere. Når de i tillegg kan by på det siste innen lasere og andre maskiner kan du slappe av vel vitende om at du er i de aller beste hender. 
    Klinikken tilbyr en rekke ulike behandlinger, blant annet hudanalyse med Visia. Denne gir 3D bilder av huden din og viser ulike problemområder som rynker, pigmentflekker, talg, solskader eller porer. 
– Hudanalysen gjør at vi kan sette opp et hudprogram spesielt utviklet til den enkeltes hud. Vi bruker hudprogrammet fra Dermaceutic som har utrolig god effekt, sier sykepleier Anette Syvertsen. Klinikken utfører også peelinger og injeksjoner med Botox og fillere. 
– Botox brukes både estetisk for å fjerne for eksempel rynker, men også medisinsk til blant annet svettebehandling og mot migrene.

Ny laser til permanent hårreduksjon

Hos Argus Vital har de en helt ny og moderne maskinpark med tre ulike lasere. Mens Harmony er en IPL laser som er svært effektiv på både sprengte blodkar, pigmenter og rødhet, så er den nye CO2 laseren effektiv til generell rynkereduksjon og øyelokksplastikk. 
    Men det er uten tvil den nye diodelaseren Soprano som er den mest unike. 
– Soprano er en revolusjonerende laser for permanent hårreduksjon som er nær smertefri, forteller Thomas Sakshaug fra leverandøren Skintech. 
– I tillegg er den veldig rask og man kan for eksempel behandle hele ryggen på bare en halvtime. Den er dessuten trygg på alle hudtyper. Med tradisjonelle lasere har faren for pigment- og brannskader vært større dess mørkere hud, men med Soprano er det absolutt ingen fare for å brenne. Den er også mer effektiv på tynnere hår enn tradisjonelle lasere. 
    Soprano er FDA godkjent i USA, noe som innebærer grundige studier for å bevise at maskinen faktisk virker. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at du får en behandling som har effekt. 
– Det er en varierende maskinpark ute i markedet og det er viktig å sjekke hvilket utstyr klinikken har. Som leverandør er vi utrolig glade over å samarbeide med Argus, de er jo kjent innen synsbransjen og vi synes det er veldig spennende at de nå har tatt skrittet inn i denne delen av bransjen. 
    Med Soprano får man med andre ord en behandling som er både trygg og komfortabel. 
– Folk som har vært andre steder tidligere forteller at det er en helt ny opplevelse å bli behandlet med Soprano, sier Anette. 
– Man trenger alt fra fire til ti behandlinger, folk har jo både ulike utgangspunkt og ulike oppfatninger om hva de ønsker skal være det endelige resultatet. Og frem til 25. juli har vi tilbud hvor vi gir 50% rabatt på hårreduksjon med Soprano!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook