Hjem » Klær & mote »  Åpner ny butikk på Kolsås Senter

Åpner ny butikk på Kolsås Senter

Dressmann er et kjent navn for de fleste og det er nok mange som har gledet seg over nyheten om at de nå åpner butikk på Kolsås Senter!

Dette er fra en nyåpnet butikk i Østerrike. Butikken på Kolsås vil innredes i samme stil.

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og i deres butikker finner du alt du trenger til garderoben, fra dresser til bukser og skjorter. Det er med andre ord lett å forstå at det er mange som gleder seg til åpningen av deres nye butikk på Kolsås Senter. Butikken vil bli på hele 300 kvm og blir dermed en fullverdig Dressmann butikk med det brede utvalget kjeden er kjent for.
Ekspansjonssjef i Varner-gruppen, Frank Lehne, forteller at de håper å få åpnet den nye butikken før sommeren. 
– Det kommer litt an på hvor raskt senteret blir ferdig etter ombyggingen, men vi håper å få åpnet så raskt som mulig. De fleste kjenner Dressmann veldig godt og vet hva vi har i vareutvalget. Og vi har fått tilbakemeldinger om at vi har vært savnet i området og at det er mange som gleder seg til vi åpner. Vi ønsket å ha en butikk nærmere der hvor kundene bor og da falt valget på Kolsås Senter. Det er et hyggelig nærsenter og opp-graderingen gjør det enda mer attraktivt. Her får du det du trenger til den daglige handel og vi gleder oss til å åpne butikken.

Fresh og fin butikk

Dressmann-butikken på Kolsås vil ha topp moderne innredning. 
– Den vil ha den samme standarden som de butikkene vi nå åpner i Østerrike og blir en fresh og fin butikk. Dressmann er i ferd med å bli en stor, internasjonal kjede med rundt 400 butikker og derfor er det ekstra hyggelig å åpen en ny på hjemmemarkedet. Dressmann er dyktige på ha de klærne menn over 20 år ønsker seg i forhold til det aktuelle motebildet. Handler du i våre butikker kan du være trygg på at du følger de viktigste trendene og dette er nok en av hovedgrunnene til at Dressmann har klart seg så godt og vokst år for år siden starten i 1967. 
Mens mange av de store kjedene i dag baserer seg mye på selvbetjening er en av styrkene til Dressmann at man får personlig hjelp. Og skal du handle for eksempel en ny dress er det greit å få god veiledning slik at du får den dressen som passer best til akkurat deg. 
– Vi er også kjent for den gode stemningen i butikkene hvor alle skal føle seg velkomne. Vi fokuserer mye på å ha med oss blide kollegaer noe som kanskje er spesielt viktig i en nærbutikk hvor mange av kundene blir stamkunder, avslutter Frank og ønsker alle velkomne til den nye Dressmann butikken som snart vil åpne på Kolsås Senter!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Dressmann

Følg IN magasinet på Facebook