Hjem » Interiør & design »  Åpner ny avdeling for soverom og bad

Åpner ny avdeling for soverom og bad

I disse dager kan du besøke GlasMagasinets nyåpnede avdeling i første etasje. Her finner du bad- og soveromsprodukter fra kjente varemerker som Georg Jensen Damask, Missoni og Meraki, og hele avdelingen bærer preg av et elegant og tidløst design.

– Det var vel bare en slik avdeling vi manglet her på senteret, for å få en mer helhetlig dekning av produkter for hjemmet, sier interiørdesigner og sosiale medier-ansvarlig ved GlasMagasinet, Mads Molvik 
– Vi kan nå tilby kundene våre et større utvalg, og med tanke på bryllupslister er blant annet sengetøy noe mange ønsker seg. Avdelingen passer veldig godt inn og kompletterer senteret, sier Molvik, som også står bak det populære interiørmagasinet og bloggen ByMads.

Sengetøyets Rolls Royce

Sentralt i den nye avdelingen er Georg Jensens Damask.
– Georg Jensen Damask er jo kjent som Rolls Royce når det kommer til sengetøy. Kvaliteten er helt enorm, det er noe man legger merke til med én gang. Folk vasker, tørker og legger sengetøyet tilbake på sengen samme dagen. For mange er det kun Georg Jensen Damask som gjelder.
Stoffet er laget av egyptisk bomull med ekstra lange silkefiber som gjør det svært slitesterkt. 
– Fibrene er knyttet slik at hvis du drar ut en tråd så kan du bare klippe den av, tekstilen rakner ikke. I tillegg har produktene et fint design og behagelige farger, sier Molvik.

Fresher opp badet

Av andre produkter i den nye avdelingen er blant annet Missoni Home-kolleksjonen. 
– Produktene fra Missoni har vært en stor hit. De leverer blant annet trendy ting til å ha på bad, samt puter til sofaen og lignende. 
Bad er jo kjent for å være litt sterilt og kjedelig og mange liker da å sprite opp med litt mønster og farger. Dette er fargerike badehåndklær, badematter og morgenkåper.
– Vi er også veldig stolt av å ha Meraki i 
sortimentet vårt. Dette er naturlige og gode hudpleieprodukter, sjampo, kremer, såpe og duftlys. De har også skrubber og peelingprodukter. Meraki har blitt vanvittig godt tatt imot og de har i tillegg gode priser, avslutter Molvik.
GlasMagasinets spennende nye avdeling er et kjærkomment tilslag til et allerede svært imponerende senter for de av oss som er interessert i komfort, design og hjem.

Tekst & foto: Ketil Blom

Følg IN magasinet på Facebook