Hjem » Oslo »  Anne Cohen

Anne Cohen

Opplev smykkene til Dansk, prisvinnende smykkedesigner hos Heyerdahl Paleet.

C6 by Anne Cohen er et prisvinnende dansk smykkemerke, som lager eksklusive håndlagede smykker i kullfiber og diamanter uten bruk av andre materialer. C6 by Anne Cohen forventes å bli en internasjonal suksess. Smykkemerke ble etablert i 2012, og selges så langt i 9 land. I Norge er det 4 gullsmeder som forhandler dette spesielle og eksklusive smykkemerket.

Inspirasjonskilde

Anne Cohen`s inspirasjon til å skape eksklusive smykker i karbon kommer opprinnelig fra hennes erfaring med kullfibermateriale i forbindelse med produksjon av ekstreme seilbåter. 
– Mulighetene til å jobbe med et ultralett og samtidig super sterkt materiale fasenerte meg, og min drøm om å skape en ring bestående av kullfiber og diamanter var født, forteller Anne Cohen.
– Alle i smykkebransjen fortalte meg at det var umulig, og at det aldri hadde vært gjort før. Men jeg var fast bestemt på å lage en ring bestående utelukkende av kullfiber. I dag er vi de eneste i verden som lager smykker i 100% kullfiber uten bruk av andre materialer overhodet.

Naturens kreative kapasitet

Kullfiber har kjemisk formel «C6» og er det 6. atom i det periodiske system, og finnes i alle livsformer. At diamanter og kullfiber består av det samme materialet, minner oss om at naturens kreative kapasitet er ekstrem. C6`s design bringer den lyse diamanten tilbake til det sorte kullet som er diamantens opprinnelige element. Med et stramt og minimalistisk design fornyer C6 den tradisjonelle diamantringen, og gjør den til et mer moderne smykke i et tidløst design.

Ta turen innom Paleet og sjekk ut selv hos Heyerdahl.