Hjem >  Alt du trenger til badesesongen

Alt du trenger til badesesongen

Når du skal ha nytt undertøy og badetøy lønner det seg å gå til en spesialforretning. Her får du både det brede utvalget og ikke minst kyndig veiledning til å finne det som passer best til akkurat deg. Hos Det Lille UnderPaleet formelig bugner butikken over av badetøy i alle fasonger, farger og varianter og her er du nærmest garantert å finne din drømmebikini eller badedrakt, eller en velsittende og komfortabel BH!

Det er få plagg hvor det er så viktig med riktig passform som bade- eller undertøy. Nettopp derfor lønner det seg å ta turen til Det Lille Under på Paleet. Med mer enn 27 års erfaring i bransjen har de erfaringen og kunnskapen til å hjelpe deg å finne bikinitoppen eller bhen som passer perfekt til deg og din fasong. 
– Det er nå 27 år siden jeg startet Det Lille Under og fra starten av har jeg hatt en fantastisk flott gjeng med jenter å lene meg til. De er utrolig dyktige og de tre heltidsansatte har jobbet her i henholdsvis 23, 20 og 8 år. Så det er mye erfaring samlet her, sier innehaver Wenche Skjellnan.
Forretningen har holdt til på Paleet helt siden starten og etter den store ombyggingen av senteret ligger de nå lett synlig i andre etasje. 
– Paleet er et veldig fint senter å være i. Samarbeidet med de øvrige butikkene er strålende og vi anbefaler gjerne hverandres butikker og varer. Det blir en hyggelig stemning når alle jobber mot et felles mål om å gjøre Paleet til det beste senteret og vi er alle stolte over senteret etter ombyggingen. Senterledelsen er også flinke til å hjelpe oss med å promotere butikken og til å pushe oss til å være på sosiale medier.

Masse nytt badetøy

Som spesialforretning kan Det Lille Under tilby badetøy hele året, men i månedene fremover blir utvalget ekstra stort. Her finner du en rekke anerkjente merker som Maryan Mehlhorn, Gottex, Seafolly, Primadonna, Freya, Sunflair, Lidea, Fantasie, Roidal, Charmline og mange flere. 
– Det renner inn masse nytt badetøy nesten hver dag. Det frisker jo også opp butikken med litt farger. Her i Norden kjøper mange tradisjonelt badetøy i farger som turkis og blått. Men selv om vi har mye i disse fargene har vi også en del fargesterkt. Akkurat nå er det mye oransje i motebildet noe som også gjenspeiles på badetøyet. Det er også en del dyriske print.
Ett av de viktigste tipsene fra de dyktige damene hos Det Lille Under er å velge andre farger enn sort på bikinien. Det er lett å tro at med sort bikini så ser man mindre ut, men det virker ofte helt motsatt. Er bikinien sort blir det kroppen man ser på, men har man en fargesterk bikini er det den som tiltrekker seg oppmerksomheten. 
– Vi ser dessverre en viss tendens til at mange bruker vår kunnskap ved at de kommer hit for å få tatt mål før de går hjem og bestiller på nettet. Men målingen er ikke absolutt. Selv om vi sier at en kunde er 80C er det ikke sikkert at det betyr 80C i alle modellene. Vi som jobber her vet hvilken serie som har små størrelser eller at akkurat den bhen har løst ryggpanel. Dette er tilpasninger man ikke får gjort hjemme. I tillegg er dette butikkenes død og plutselig har man ikke et sted å kjøpe undertøy. Og forsvinner butikkene forsvinner også stedet for å få tilpasset undertøyet eller få gode råd. Det er viktig at man støtter det lokale næringslivet og tar vare på spesialbutikkene. Mange tror kanskje det er dyrt i Paleet, men vi har bher som starter rundt 400 kr. Og da har man en bh som varer i mange år om man behandler den pent.
Det Lille Under har mange bikinier, men ofte kan en lekker badedrakt være like flott. Wenche forteller at enten det er bikini eller badedrakt så er det viktig at den er velsittende. 
– Det er smart å høre på råd fra de som har erfaring. Vi er alltid ærlige. Det er viktig for oss at kundene er fornøyde og at de får komplimenter for badetøyet sitt. Det betyr også mye for oss at kundene føler seg komfortable når de kommer hit.

Populær butikk for bruder

Det Lille Under kan også friste med undertøy i alle størrelser og prisklasser. I tillegg til alle modellene som henger fremme i butikken har de også flere tusen bher i skuffene bak disken. Her er det med andre ord nesten umulig å ikke finne en bh som sitter perfekt. Det mest luksuriøse undertøyet i butikken er fra merkene La Perla og Ambra. 
– La Perla er vårt mest eksklusive merke. Det er mye i ren silke med mange håndsydde detaljer. Det er jo lov å vise litt av bhen under en bluse eller en genser, men da er det viktig at det er noe vakkert som synes. Denne vinteren har dessuten en av våre bestselgere vært Calvin Klein toppen som er svært populær blant unge jenter. Vi har mye ungt og sprekt fra nettopp dette merket og her er det også noe for gutta. Det er også mange kommende bruder innom på jakt etter brudeundertøy som BH, truse og strømpeholdere, sier Wenche og ønsker alle velkommen til Det Lille Under på Paleet!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook