Hjem » Oslo »  Alt du trenger for å gjøre matlagingen morsom!

Alt du trenger for å gjøre matlagingen morsom!

Riktig utstyr på kjøkkenet gjør matlagingen til en lek. Tidligere i vår åpnet Kitch´n sin nye butikk i Grensen. Her finner du alt du trenger både til ditt eget kjøkken og gavene som garantert vil glede mottakeren i mange år fremover.

1. mars var det duket for storstilt åpningsfest da den nye Kitch´n butikken i Grensen åpnet dørene. Mange vil nok huske at de samme lokalene tidligere huset en Rafens butikk. 
– Eierne av Kitch´n kjøpte opp kjeden bak Rafens, men måtte til slutt legge ned Rafens butikkene. Her i Grensen valgte de å fortsette med ny Kitch´n butikk og vi har blitt veldig godt mottatt av både gamle og nye kunder, forteller butikksjef Monica Søgaard. 
I forbindelse med nyåpningen har lokalet gjennomgått en storstilt oppussing og fremstår nå som både lyst og innbydende. 
– Jeg føler at vi har fått utnyttet lokalet best mulig, blant annet ved å åpne opp mer ut mot gaten. Vi har også fått muligheten til å stille ut mer varer i vinduene. Det har vært en lang og spennende prosess, ikke minst var vi spente på om kundene ville komme tilbake etter at vi holdt stengt i fire uker på grunn av oppussingen. Heldigvis ser det ikke ut til at vi trengte å bekymre oss, det har vært en jevn strøm av kunder helt siden åpningsdagen. Mange av de tidligere stamkundene har vært innom og det virker som om de synes det er hyggelig at vi nå har blitt Kitch´n og vi har fått enormt mye skryt for butikken. Alle som jobber her har blitt med over fra Rafens og stamkundene forteller også at de setter pris på at det fremdeles er de samme som jobber her. 

Kjente varemerker

Sjelden har vel ordet bugnende vært mer treffende enn når man snakker om vareutvalget hos Kitch´n. Her er det spennende varer nesten fra gulv til tak. Heldigvis er butikken innredet slik at den likevel er oversiktlig og det er enkelt å finne frem blant de mange varene. Enten du er på utkikk etter noe nytt til ditt eget kjøkken eller en gave til noen du er glad i så skal det godt gjøres ikke å finne det her. 
– Kitch´n er jo veldig etablert og en leder innen kjøkkenbransjen. De har et veldig bra grunnsortiment med gode merkevarer som vi ser treffer kundene godt. I tillegg holder vi et godt prisnivå og vi har varer i alle prisklasser slik at vi treffer bredt, fra de som skal flytte på hybel for første gang til de som ønsker seg kjøkkenutstyr i topp kvalitet. 
En av bestselgerne i den nye butikken i Grensen så langt har uten tvil vært den danske serien Rosendahl. Rosendahl kan friste med alt du trenger for å dekke et lekkert bord og hos Kitch´n har de fått hele fire reoler å boltre seg i. Dermed får man virkelig sett det brede sortimentet de byr på. Det er ikke uten grunn at nettopp dansk design har blitt så populært i Norge og en annen bestselger hos Kitch´n er danske Eva Solo. 
– Vinglassene fra Riedel har også vært utrolig populære og etter åpningshelgen var vi nesten utsolgte for kjøkkenapparater fra SMEG. Vi selger også ekstremt godt av stekepanner og gryter fra Tefal. Le Creuset er dessuten alltid populære. Og en av de største leverandørene våre er Modern House med et stort sortiment med alt fra salatslynger til kjempegode gryter. I tillegg har vi en rekke mindre leverandører. 

Kvalitet i fokus

De siste årene har kjøkkenet utviklet seg til et samlingspunkt for hele familien og mange setter pris på å lage gode måltider sammen med venner og familie. 
– Mange liker å lage mat og det er en tydelig trend at mange ønsker seg ordentlig kjøkkenutstyr. Folk har dessuten blitt stadig mer kvalitets- og miljøbevisste. Tidligere var nok de aller fleste mest opptatt av pris, men nå er det kvaliteten som står i fokus. I stedet for å kjøpe de billigste produktene ønsker nå stadig flere å kjøpe kvalitetsvarer som man vet vil vare i mange år. Dette gjelder både unge og gamle, og det er slettes ikke uvanlig at bestemor kommer for å kjøpe en jerngryte fra Le Creuset som står øverst på barnebarnas ønskeliste, sier Monica med et smil. 
Latteren sitter i det hele tatt løst hos de som jobber i butikken og man trenger ikke være mange minuttene i butikken før man blir slått av den gode atmosfæren som råder her. Og det er tydelig at service står i fokus. 
– Vi ønsker at kundene skal synes det er hyggelig å være i butikken vår. Og vi synes jo det er ekstra gøy når de spør oss om råd. Vi som jobber her har mye kunnskap om de ulike produktene. For eksempel er det viktig med gode stekepanner og gryter og vi vet hvilke som er best i forhold til ulik bruk. En annen luksus i hverdagen er ordentlige kjøkkenkniver. Investerer man i gode kokkekniver så går arbeidet på kjøkkenet som en lek, avslutter Monica og ønsker alle velkomne til den nye Kitch´n butikken i Grensen!

FAKTA: Kitch’n Grensen

• Det som før var Rafens i Grensen ble 1. mars en ny flott Kitch`n butikk.
• Adresse: Grensen 16, 0159 Oslo
• Telefon: 37 71 18 44 
• E-post: grensen@kitchn.no
• Webside: www.kitchn.no
• Facebook: www.facebook.com/kitchn.no
• Instagram: www.instagram.com/kitchnnorge
• Åpningstid: Man-fre 10-19 & lør 10-18

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Kitch´n