Hjem » Bergen »  Allsidige kjøkken

Allsidige kjøkken

Denne våren er det kontraster som gjelder på kjøkkenet. På badet skal uttrykket være stilrent og klassisk.

Mørk eik mot en lys benkeplate gir en unik fargekombinasjon.
– Ved å kombinere lyse og mørke farger skaper man et fint og spennende spill på kjøkkenet. Kontraster er stort denne sesongen, forteller Benedicte Grung, eier og daglig leder av Drømmekjøkkenet.

Friske detaljer

Detaljer er viktig, og små endringer kan utgjøre en stor forskjell i rommet.
– Om man har et nøytralt kjøkken som utgangspunkt, kan man gjerne ta i bruk friske farger som rødt, grønt og blått. Hva med en rød kjøkkenmaskin i kontrast til det sterile hvite? En grønn plante er dessuten en frisk detalj.
 Det moderne og funksjonelle uttrykket på kjøkkenet er fortsatt gjeldende.
– Selv om det fortsatt er mange som ønsker seg en klassisk innredning, er trenden på kjøkkenet ganske stilren. Glatte, grepløse fronter holder fortsatt stand, sier Grung.
 Den sveitsiske hvitevareleverandøren V-Zug leverer et fullt sortiment i hvitevarer og er mest kjent for sin bruk av damp både i vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og ikke minst ovner.. Ovnen har en rekke patenterte programmer som gjør matlaging til en lek .I samarbeid med kjente sveitsiske kokker har V-Zug utviklet en rekke gourmet programmer til bl.a. dampovnen.
– Vår helt nye hvitevareserie, V-Zug, kan selv bestemme hvor lenge retten skal stå i ovnen. Dette er en spennende nyhet for alle som er glade i å lage mat.

Stilrent og klassisk på badet

Denne våren skal badene være stilrene. Det skal være klassisk og funksjonelt, men samtidig praktisk.
– Det er viktig å få utnyttet plassen best mulig, spesielt om det er snakk om små bad. Hos oss har vi et bredt utvalg av høydeskap og dype skuffer.
 Bruk av ulike materialer er populært.
– Komposittstein er også en viktig trend denne sesongen. I motsetning til tre, er dette en overflate som tåler mer av riper og flekker. Komposittstein er dessuten helt tett.

Tekst & foto: Kristine Thorstensen

Følg IN magasinet på Facebook