Hjem » Interiør & design »  Allsidig støvsuger

Allsidig støvsuger

Alle støvsuger bruker en motor for å kunne suge opp smuss og støv, men ikke alle motorer er like.

Noen trådløse støvsugere bruker små, og ofte svake, motorer mens andre støtter seg til tunge og ofte lite allsidige motorer. På grunn av sin kompakte og digitale motor har den trådløse og poseløse støvsugeren Dyson V8 en unik og kraftfull sugeeffekt som rengjør alle hjemmets kriker og kroker. 
Dyson V8 er en kompakt, men likevel kraftig støvsuger – den veier kun 2,6 kilo og motoren kan rotere opp mot 110 000 rpm. Den nye støvsugeren er også poseløs, noe som vil si at den ikke vilaffect miste noe av sugeevnen. Dyson V8 kommer med en forbedret beholder med hygienisk tømming som sikrer at ikke noe støv blir sittende fast i beholderen.
– Det har tatt et tiår og over 250 millioner pund å utvikle de små og kraftfulle, digitale motorene våre, og den nyeste generasjonen motorer sitter i hjertet av Dysons trådløse V8-støvsuger. Den er et resultat av 18 måneders forskning og utvikling, samt over 500 000 testtimer. Motoren gjør det mulig for Dyson V8 å tilby både kraft og allsidighet, samtidig som den forandrer måten vi gjør rent på, sier James Dyson, grunnlegger av Dyson.
Dyson V8 rengjør ikke bare gulvet, den kan enkelt gjøres om til en håndholdt støvsuger, og dermed rengjør den alt fra gulv til tak. Med over ti års erfaring og kunnskap innen trådløs teknologi kan Dyson gjennom den nye V8 tilby flere viktige forbedringer sammenlignet med forgjengerne, blant annet økt driftstid, forbedret hygienisk tømming, mer kraftfull sugeevne og redusert lydnivå.

Hygienisk tømming uten pose

Dyson V8 er en poseløs støvsuger som tømmes enkelt og hygienisk ved at et lag med silikon glir langs innerkanten av beholderen og skraper bort alt avfall. Det vil si at du aldri trenger å berøre avfallet eller putte hånden inne i beholderen. Dessuten har beholderen større kapasitet enn tidligere, slik at det går lengre mellom hver gang du må tømme den.

Lettvekter

Ved å plassere nøkkelkomponenter som motor og batteri nærme hånden blir støvsugeren lett og enkel å flytte på, og dette gjør rengjøringsjobben din enda enklere.

Rengjør både gulv og tepper

Den kraftige sugeevnen fra V8-motoren kombinert med teknologien i to kraftfulle rengjøringsmunnstykker gjør at Dyson V8 like enkelt rengjør gulv og tekstiler, som for eksempel tepper. For rengjøring av gulv finnes det en myk børste som fjerner store og små støvpartikler fra gulvet, og for tepper hjelper den kraftfulle motoren den stive nylonbusten til å nå enda dypere og fjerne inngrodd smuss og husdyrshår.

Alltid klar!

Dyson V8 har ingen ledning, så det finnes ikke noe som begrenser rekkevidden eller som du må sortere, koble til, eller dra rundt. Støvsugeren kommer med en docking- og ladestasjon som gjør det enkelt for deg å rengjøre når det trengs.

Skaperen av poseløse støvsugere

I 1978 hadde James Dyson sett seg lei på støvsugere som mistet sugeevnen og fulle støvsugerposer, så han startet arbeidet med å utvikle en ny og bedre støvsuger. Fem år og 5 127 prototyper senere sto verdens første poseløse støvsuger, kjent som G-Force, klar.

Pris og tilgjengelighet

Dyson V8 kan kjøpes på dyson.no, med en 2-årsgaranti inkludert. Anbefalt utsalgspris er 5.499 kr.

Følg IN magasinet på Facebook