Hjem » Oslo »  Alle fortjener et kult kjøkken!

Alle fortjener et kult kjøkken!

Kvik er uten tvil en kjøkkenprodusent som alltid følger med i tiden og som ligger i forkant av trendene. I kombinasjon med et lavt prisnivå gjør dette at de lever opp til sitt eget motto om at alle har rett til et kult kjøkken. Og tar du turen innom Kvik Skøyen kan du nå oppleve de siste nyhetene fra den danske kjøkkeneksperten!

Det er nok mange som drømmer om stilige designmøbler når vi skal pusse opp. Men det kan ofte gå hardt utover lommeboken å skulle følge de siste interiørtrendene. Dette har den anerkjente kjøkkenprodusenten Kvik valgt å gjøre noe med. De mener nemlig at dansk design ikke skal være forbeholdt noen få, og kombinerer sine lave priser med et sterkt fokus på design.
– Kvik er alltid flinke til å følge med i tiden, noe som gjør det ekstra morsomt for oss som selger Kvik kjøkken. Samtidig er det viktig for oss å holde prisene nede og en viktig årsak til Kviks suksess er at vi alltid har lavere priser enn våre konkurrenter, forteller innehaver av Kvik Skøyen, Unn Andresen. Butikken på Skøyen kan i sommer feire 10-årsjubileum og holder til i lyse og moderne lokaler sentralt beliggende i Drammensveien. Her kan du alltid oppleve de en rekke spennende utstillinger av kjøkken og baderom, og akkurat nå viser de frem de lekre nyhetene Kvik har lansert i vinter.

Nye kjøkkenserier

Selv om hvitt kjøkken fremdeles er en viktig del av kjøkkentrendene, så skal man nå gjerne kombinere det hvite med andre strukturer, farger og materialer som i Kviks nye kjøkkenserier Ice Wood og Dark Wood.
– Disse nyhetene er utrolig flotte produkter som vi synes det er veldig morsomt å vise frem. Trestruktur er veldig in på kjøkken akkurat nå, samtidig som det er mye fokus på kombinering av ulike materialer. Og de nye seriene våre egner seg for eksempel veldig godt på overskap i kombinasjon med hvite underskap. Ice Wood og Dark Wood er lagd av sponplater belagt med melamin, og har en flott trestruktur. Melamin er dessuten et veldig sterkt materiale som tåler mye uten å kreve masse vedlikehold. Kvik benytter dessuten en laserteknologi som gir solide endekanter, og resultatet både føles og ser naturlig ut. I tillegg har vi også to nye benkeplatetyper i tre, i fargene gråoljet eik og gråoljet ask.
 Samtidig som de nye kjøkkenseriene ble lansert tidligere i vinter så introduserte Kvik også nye benkeplater som matcher de nye seriene. Benkeplatene gjenspeiler naturtrenden og har lekre trestrukturer, men er laget i laminat. Dette gjør at de både er enkle å holde rene og tåler svært mye, samtidig som prisen holdes nede til glede for kundene.

Åpne kjøkkenhyller

De siste årene har kjøkkenet blitt et allrom hvor vi tilbringer mye av tiden vår. Derfor ønsker de fleste av oss et varmt og personlig kjøkken som forteller noe om hvem vi er. En av trendene som vi kommer til å se mye av i 2014 føyer seg rett inn i dette, nemlig åpne kjøkkenhyller. I de åpne hyllene kan vi plassere både kokebøker, ting vi har arvet som vi husker fra besteforeldres kjøkken eller de flotte designglassene som forteller noe om hvem vi er. Hos Kvik Skøyen finner du nå flere eksempler på åpne kjøkkenhyller som vil gi kjøkkenet både et trendy og personlig preg.
 Enten du er midt i planleggingen av det nye kjøkkenet ditt eller bare ønsker å drømme deg litt bort, så anbefales det med et besøk hos Kvik Skøyen for litt ekstra inspirasjon. Hver torsdag har de dessuten kveldsåpent frem til åtte, og Unn kan også røpe at de serverer varme pølser med brød eller lompe for sultne kunder som kommer rett fra jobb! Og for ekstra inspirasjon og nyheter, følg Kvik Skøyen på Instagram: @kvikskoyen.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Kvik
 

Følg IN magasinet på Facebook