Hjem » Oslo »  Å bære minnene på armen

Å bære minnene på armen

I den travleste gaten i Oslo ligger en lyskilde i høstværet. Bak utstillingsvinduet skjuler det seg en delikat butikk fylt av sølv, men det er ikke en hvilken som helst smykkeforretning med et hvilket som helst utvalg. PANDORA vil tilby mer enn bare skjønne smykker – de vil tilby følelser. 

Dayana Solis smiler når jeg møter henne i flaggskipbutikken på Paleet. Hele PANDORAs utvalg pryder veggene, og det er ikke vanskelig å finne noe man vil pynte seg med. Det danske merket har internasjonalt omdømme, og folk kommer langveis fra for å skaffe seg noe lite og vakkert i sølv. I sortimentet har de alt som hører en ordentlig smykkeforretning til; ørepynt, smykker og ringer. Men aller mest kjent er PANDORA for sitt unike armbåndskonsept, hvor kunden kan skreddersy sitt eget meningsfylte og personlige armbånd.

Å tre minner på en snor

– Kunden kan velge et armbånd, og kjøpe forskjellige anheng for å gjøre det personlig. Vi har ulike kolleksjoner; blant annet en som tar for seg følelser, og en som går på øyeblikk i livet. Vi liker at ting har en ekstra mening, og armbåndet kan bli helt unikt.
Dayana og de andre ansatte ønsker å bli kjent med menneskene som kommer innom, og tror at dette er et fint utgangspunkt for et godt kundemøte. 
– Når kunden kommer inn i butikken og skal ha et nytt anheng, forsøker vi å stille de riktige spørsmålene. Vi ønsker å høre kundens tanker, for da har vi sammen mulighet til å gjøre smykket personlig!

Et friskt Disney-pust

Dayana har stor tro på den ferskeste nyheten – Disney-kolleksjonen. 
Hun viser frem et stativ med små anheng. Et lite Minnie-anheng tiltrekker seg min oppmerksomhet, og Mikke henger selvfølgelig ved hennes side. 
– Disneykolleksjonen har akkurat kommet til Europa. De som er PANDORA-fans vet at det er unikt at det har kommet hit, for før ble det kun solgt i USA. Og kolleksjonen har vist seg å være populær! 
Når jeg tenker over det er det ikke rart at armbåndene faller i smak, og Dayana vet hvorfor: 
– Vi ønsker ikke å selge ting, vi ønsker å selge følelser. 

Fakta: Pandora

Butikk Oslo: PANDORA PALEET, Karl Johans gate 43 Oslo
Web: www.pandora.net
Facebook: www.facebook.com/pandorajewelry
Instagram: www.instagram.com/theofficialpandora

Tekst & foto: Pauline Östgård
 

Følg IN magasinet på Facebook