Hjem » Trondheim »  50 år – med kvalitet til gode priser!

50 år – med kvalitet til gode priser!

Vinteren har for alvor festet grepet og vi nærmer oss årets julefeiring. Men hos Aseco er det ikke bare jula som skal feires i år. De kan se tilbake på 50 år i bransjen – med stadig ekspansjon og en brennende iver etter å forme fremtidens gullsmedforretninger. Og det kan vi fastslå at de har klart!

For det var allerede i 1965 at Aseco ble etablert med fokus på import direkte fra de største produsentene. Det er dette som har vært den grunnleggende forretningsidéen til Aseco – færre mellomledd, lavere kostnader og bedre priser til kundene. Suksessen de har opplevd gjennom femti år er et solid bevis på at de har lykkes.
Aseco ble etablert I Trondheim for 10 år siden – i 2005. De har markert seg som en ledende aktør i byen med sine to butikker og et fast nettverk av kunder. Stadig flere velger Aseco på Sirkus Shopping og Valentinlyst Senter.
– God kvalitet til de beste prisene er rett og slett det mest fornuftige. Vi arbeider hver dag hele året med å levere nye og spennende varer til enda bedre priser. Målet er hele tiden å være best på kvalitet og pris, forklarer butikksjef Linda Sæther.
– De gode besøkstallene de siste årene forteller oss at kundene verdsetter kvalitetsproduktene og den gode servicen vi tilbyr. Her finner du et riktig utvalg til gode priser, utbyper Linda.

Ur og besmykning

Hos Aseco i Trondheim finner du også klokker fra flere av de internasjonalt velkjente merkevarene. En av dem er FILA - det italienske stilikonet fra de italienske alper - kjent for sitt moteriktige og spenstige design.
– Fila er på full fart inn i Norge igjen, med klær og sko – og vi har klokkene. Disse er svært prisgunstige klokker fra bare noen hundrelapper og opp til tre tusen – alle med den ikoniske Fila-logoen, fortsetter Linda.
Slazenger – kjent som sponsor av Wimbledon-turneringen i mer enn 100 år – som for øvrig er verdens lengstvarende sponsorat – produserer moteklokker med fantastisk design og finish. Dette er klokker til de aller beste prisene – som du også finner hos Aseco i Trondheim.
Et annet av Asecos spesialiteter er motesmykker i ekte sølv, hvor du kan se og velge fritt blant flere hundre modeller til de beste prisene. Som eneste forhandler i Trondheim har de også en stor avdeling med smykker fra GUESS.
– Guess smykker er moteriktige smykker av god kvalitet med en snittpris på 5-700 kroner. Guess har vært eid og drevet av Marciano-brødrene i Los Angeles siden 1981, forteller Linda.

Tid for gull og diamanter

Julen er tiden for kjøp av gull og dette gjenspeiles også i handelsstatistikkene over hele landet. Men også diamanter har fått en oppsving – og er fortsatt en kvinnes beste venn om vi skal tro markedet.
– Hvitt gull i kombinasjon med diamant er populært. Men det betyr ikke at man nødvendigvis må blakke seg for å kunne handle denne typen besmykning. Vi har uslåelige priser på diamantsmykker, og legger vår ære i å levere samme eller bedre kvalitet som våre konkurrenter – men til bedre priser, fortsetter Linda.
Men edle metaller er ikke det eneste som rører seg i moteverden i disse dager. Stål er på full fremmarsj, med moteriktige og kreative design – garantert en slager.
– Solo Steel er svært rimelige smykker i stål kombinert med stener. Stål har den egenskapen at det er solid og veldig holdbart. Snø of Sweden er et annet populært merke som vi fører, og dette er også rimelige smykker som er svært populære, presiserer Linda.
Jul og vinter er høysesong for julebord og andre festligheter.
For å komplettere antrekket for kvelden er tilbehør viktig. Smykker, klokker og en liten clutch-veske til henne med plass til de viktigste tingene kan gi det hele et ekstra lite løft. For ham er uten tvil en tøff herreklokke det som skal til for å få et macho uttrykk.
– Vi har et rikt utvalg av klokker for både han og henne. Ellers er det mye spennende som har ankommet butikken for sesongen, så ta gjerne turen innom for en kikk, avslutter Butikksjef Linda Sæther i Aseco-butikkene i Trondheim.
Og skulle du gå med tanker om frieri og giftermål så bør du absolutt stikke innom. Et av Asecos største vekstområder er forlovelse og gifteringer, hvor de med den fantastiske kolleksjonen «Deg&Meg» har mer enn 1600 forskjellige kombinasjoner av ringer. Få hjelp til frieriet hos Aseco!

Tekst: Aron Nørstebø | Foto: Aron Nørstebø & Aseco

Følg IN magasinet på Facebook