Hjem » Hjem & fritid »  5 julegavetips på Sandens Kjøpesenter

5 julegavetips på Sandens Kjøpesenter

Du har kanskje alle julegavene i boks allerede, omhyggelig innpakket, klare for å legges under juletreet. Hvis ikke, finner du julegaver til hele familien hos Sandens. Her finner du 35 butikker over tre nivåer og du har mye å velge mellom. Vi har spurt 5 butikker om hva som er deres heteste julegaver i år.

Til: Datter/søster/jente Fra: BR leker

Dokken Elsa fra FROST-filmen, kr 799,-
– Frostfilmen og produktene har blitt kjempestore og det skal komme en oppfølgerfilm i 2018, sier butikksjef på BR leker, Anne Lene Kjær.
Frostproduktene bygger på en Disneyfilmen med samme navn. Filmen bygger på H C Andersens eventyr Snødronningen, og mye av handlingen foregår i Skandinavia og spesielt Norge.
– Historien handler om Anna som drar ut på en episk reise for å finne igjen søsteren, Elsa, som har den heller sjeldne evnen til å forvandle ting til is og snø. Du har andre karakterer også, her har vi for eksempel snømannen og reinsdyret. Frost-dokkene er naturlig nok mest populær blant jenter, men det er en del gutter som synes snømannen er skikkelig tøff. Dette er nok det hotteste for de mellom 3-4 til rundt 8 år, sier Kjær.

Til: Kvinner Fra: DNA/Eurosko

Sandal pensko fra Iconic, kr 899,-
Denne skoen er sort og veldig klassisk. Den har skinn både innvendig, så hvis de er litt smale foran, vil de vide seg ut. Den har tjukk hæl med croco-mønster, så de er gode å gå med. Det er jo fint når man er ute på glattisen på vinteren. Den har også lukka tå, så den passer fint når man har strømper i ull. Den har glidelås bak i hælen og god reim rundt ankelen, så det er en sko som sitter kjempegodt på. Denne skoen passer til mange ulike anledninger, er like fine til kjole som til bukse, og den passer jo supert til for eksempel julebordet, sier Maud Ingeborg Svevad i DNA/Eurosko.

Til: Far Fra: Clas Ohlson

De Walt-drillset med led lys i koffert, kr 2.290,- (men blir rimeligere før jul)
– Dette drillsettet fra De Walt er helt nytt, den bruker lithiumbatteri som varer i kjempemange år, den er kraftig og tåler mye – den tåler en truck, for å si det sånn, sier Adam Amili på Clas Ohlson.
– DeWalt er jo et merke som de profesjonelle snekkerne bruker. Vi hadde et drillsett i fjor også, som vi solgte svært mange av. Om man vil man ha drill i god kvalitet bør man kjøpe en DeWalt eller Bosch. Det beste verktøyet kommer jo fra Tyskland! sier Adam Amili på Clas Ohlson.

Til: Gutt/Ung mann Fra: Carlings

Bushwick fra The Truth, kr 2.290,-
– Denne jakken i 100 prosent bomull skal holde greit for norsk vinter og er lett å match opp med både casual og finere antrekk. Du får den i fargene Charcoal (mørk grå) og Camel (beige). The Truth, er det nye egne merket til Carlings, som vi lanserer nå med oppussinga. Klærne som bærer The Thruth-navnet skal være litt finere, litt plainere, litt cleanere, forteller assisterende butikksjef Daniel Klausen.

Til mor Fra: Gullfunn

Halskjede fra Pan Jewelry, kr 699,-
– Et klassisk og samtidig trendy smykke, samtidig synes jeg det er et voksent smykke, ikke for barnslig. Enkelte synes jo for eksempel hjerter kan være litt barnslig, forteller butikkleder Linda Jacobsen.
– Dette halskjedet er laget av sølv og belagt med gull og sorte zirkonia-stener, som ligner veldig på diamanter i hardhet og glans. Pan er jo kjent for sølv, sier Jacobsen.

Følg IN magasinet på Facebook