Hjem » Trondheim »  365 dager i året

365 dager i året

Hos Trondheim Tannhelsesenter tilbys alt innen tannlegetjenester. Plages du med tannpine og sterke smerter, kan du til enhver tid få akutthjelp hele året.

Trondheim Tannhelsesenter tilbyr tannlegetjenester som akutthjelp, kirurgi, restaurering av ødelagte tenner og tannsmykker. Her er du velkommen 365 dager i året. I tillegg har det komplette tannhelsesenteret åpent fra mandag til torsdag fra klokken 08.00 til klokken 20.00 og fredag fra 08.00- 15.30. Foretrekker du tannlegetime på lørdag er dørene åpne fra klokken 10.00 frem til klokken 14.00. Hver søndag er det telefonvakt fra kl. 11.00 – 14.00.
 Driftsansvarlig Sverre Schjetlein forteller at de er opptatt av å ivareta alle pasienter.
– Det er helt klart et behov for mange. Derfor har vi utvidet åpningstid. Vi har fullt opp med pasienter til enhver tid, og det er positivt at vi kan hjelpe flere, sier han.
Her kan du trygt lene deg tilbake for å få utført tjenester som behandling av tannlegeskrekk, bleking av tenner, behandling av tannkjøttsykdommer og kosmetisk tannpleie. Tannhelsesenteret har i dag 22 dyktige ansatte, både oralkirurg, almenntannleger og tannpleiere. I 2012 åpnet han Toppen Tannhelsesenter på Sirkus Shoppingsenter.

Stor kapasitet

Den dyktige driveren er opptatt av å tilby pasientene sine det aller beste og fornyelse og vekst er i fullt fokus her. Den nylige utvidelsen av lokalene i Midtbyen har vært med på at flere pasienter slipper lang ventetid på sin tannbehandling. Her er alt lagt til rette, med egen operasjonssal og vaktrom.
– Vi har helrenovert venteværelset og har i tillegg to nye behandlingsrom med alt innen topp moderne utstyr. Vi er opptatt av å tilby pasientene våre best mulig service, og har i dag bedre kapasitet til å tilby flere tannlegetjenestene de trenger, sier Sverre mens han stolt viser frem den flotte operasjonssalen.
Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. I de lyse og flotte lokalene sentralt ved Leuthenhaven er tannlegekontorene hos Trondheim Tannhelsesenter utstyrt med siste nytt av tannlegeutstyr.
– Vi er i stadig vekst og opptatt av å fornye oss, og gjør stadig investeringer i det nyeste utstyret som er på markedet.I tillegg holder vi oss stadig oppdatert og deltar på ulike kursvirksomheter, forteller han engasjert.

Spesialister innen tannhelse

Hos Trondheim Tannhelsesenter og Toppen Tannhelsesenter, finner du tannspesialister med unike ferdigheter innen sitt felt. Her møter du dyktige spesialutdannede tannleger fra hele verden. Schjetlein har sans for service og fagutdannede ansatte med god erfaring.
– Trivselen er stor blant den trivelige medarbeidergjengen. De er unge, nøyaktige og flinke med en enorm ståpåvilje, forteller Schjetlein.
Er du en av mange som kvier deg for å gå til tannlegen, kan du være trygg på å bli godt ivaretatt her. Trondheim Tannhelsesenter har lang erfaring i behandling av redde pasienter. Denne klinikken utfører alt innen allmenn tannlegepraksis, og har behandlet midtnorske tenner i 20 år. Tannlegene her har lang erfaring med behandling av tannlegeskrekk, og tar seg god tid til å snakke med pasientene sine om dette vanskelige temaet. I tillegg tilbys også lystgass for de som ønsker det.
– Tilbakemeldingene fra fornøyde kunder er mange og vi ser at dette er nødvendig i dagens samfunn, sier han mens han skjenker mer te i koppene på det trivelige pauserommet.

Gode tilbud

Veien til et vakkert smil og friske sunne tenner, er ikke lang hos Trondheim Tannhelsesenter. Det skal lønne seg for alle å ta turen hit. Er du student kan du benytte deg av Tannhusets studentpakke på din første tannlegetime. Timen inkluderer undersøkelse utført av tannpleier, to røntgenbilder og tannrens. Som student eller TOBB – medlem fortsetter du å nyte godt av ti prosent rabatt så lenge du ønsker. Dette gjelder på alle behandlinger.
Gjennom sine samarbeidspartnere kan Trondheim Tannhelsesenter og Toppen Tannhelsesenter være behjelpelig med finansiering av din tannbehandling. Her tilbys også mulighet til å hjelpe til med refusjoner mot NAV. Så her kan du trygt ta vare på tennene dine selv om lommeboka føles slunken. Her får du kosmetisk tannpleie, bleking av tennene dine og tannsmykking, til fornuftige priser.
 Den digitale verden er kommet for å bli. Hos disse tannspesialistene prioriterer de det nyeste innen tannlegeutstyr.
– Utstyret blir stadig mer effektivt og er gode hjelpemidler. Vi benytter blant annet flere digitale apparat som tidlig hjelper oss å avdekke og oppdage store betennelser, implantatkirurgi og generelle tannhelseproblemer. Slik kan vi hjelpe våre pasienter på en mer tilstrekkelig måte, sier Schjetlein, som ser frem mot et nytt planlagt tannlegesenter på sørsiden av Trondheim. Her blir tilbudene og åpningstidene utvidet og både tannleger og legevakt vil være å finne på samme sted.

For mer informasjon, besøk hjemmesiden: www.trondheim-tannhelsesenter.no.

Tekst & foto: Mari Janne Støle
 

Følg IN magasinet på Facebook