Hjem » Klær & mote »  – Klær å bli glad i

– Klær å bli glad i

Det finnes klesforretninger hvor historie og samtid skaper en perfekt symbiose. Sjelden er denne sammensmeltningen så finstemt som hos Ferner Jacobsen. Her prises god skredderkunst, kvalitet og tradisjon; men like høyt verdsettes nyskapning og innovasjon. Det er derfor all grunn til å følge med når butikken velger å supplere et allerede solid internasjonalt vareutvalg med ny, norsk design. Bli kjent med Arniesays. 

Bak merket står et dyktig team som alle arbeider for en felles visjon – å skape klær man ikke bare forelsker seg i, men som man får et varig forhold til. Hos Arniesays er det forbrukeren som står i sentrum.

Ujålete, glad og imøtekommende

Vi skal ikke lenger tilbake enn til 2009. Det var året da Arniesays – til stående ovasjoner fra norsk motepresse – presenterte sin første kolleksjon. 
Siden har de vært i stadig vekst og utvikling. 
    Arniesays er ikke et merke som henger seg opp i microtrender. Isteden fokuserer de på å justere trendbildet gjennom det tidløse, det rene og det komfortable.
Uttrykket er enkelt, men samtidig edgy. Klærne har en avslappet look, men er også rike på spennende detaljer. God kvalitet er et nøkkelord. Det samme er riktig pris og solid utførelse. Fremfor å gjemme seg bak en utilnærmelig merkevare ønsker Arniesays å være både tilgjengelige og gjenkjennelige.

Hvordan beskrive Arniesays med få ord?

Allsidig og upretensiøs; glad og imøtekommende. Dette er klær det er lett å bli glad i! Uavhengig av sesong danner de utgangspunktet for en komplett garderobe. Arniesays er perfekte basics man alltid vil ha bruk for. 
    Kjedelige er de aldri! De er snarere kjent for sin unike evne til å fange opp nye trender – for så, gjennom en høyst ujålete tilnærming, å gjøre dem til sine egne.
– Arniesays skal aldri bli for smalt. Isteden ønsker vi å gi kundene våre det de ønsker seg, forteller skaperne.

Article image

Sart sommer

Bredde og variasjon er viktige stikkord i Arniesays-universet. Filosofien bak merket har, og vil alltid være, å lage fine hverdagsplagg i god kvalitet og tidløse farger. Årets vår- og sommerkolleksjon er intet unntak. Den er innbydende, funksjonell og lekker. 
    Fargepaletten består i hovedsak av basics og pasteller: hvitt, lys grå, navy, nude, pastel pink og pale blue. Materialene er smidige og føles behagelige mot kroppen. French terry og luftig jersey er mye brukt, det samme er ulike former for teksturstrikk, tynne ullkvaliteter og vevede stoffer. 
    Den myke strikken og de enkle basisplaggene er blitt høyst elskede gjengangere, så også denne sesongen. En titt på kolleksjonen vitner imidlertid om også andre fremtidige musthaves: shorts, kjoler, skjorter, gensere, lounge pants og topper. 
Årets typiske Arnie-look er gjerne en shorts, kombinert med en ton-i-ton oversized skjorte. Ytterst komfortabelt, men samtidig spekket med finesse. 
– Arniesays er et merke vi har stor tro på, forteller Kjersti hos Ferner Jacobsen i Fredrikstad
– De har fanget essensen i det å kombinere funksjonalitet med utseende. Så hvorfor ikke gå for helnorsk i vår? 

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Arniesays

Følg IN magasinet på Facebook