Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  – Artig å prøve noe nytt!

– Artig å prøve noe nytt!

Eva Abrahamsen vant Bli Ny-dag hos Oi Hår og Velværesenter. Den heldige vinneren fikk en behandling verdt nærmere 3000 kroner, og en goodiebag med hårprodukter. 

FØR: Eva hadde lyst stripet hår som var klippet rett av. Til hverdags brukte hun lite sminke. RESULTAT: Maria Ottervik ga Eva en oppfriskning på sminke, bryn og vipper.

Da salongen på Tiller utlyste makeover-konkurransen tidligere i høst, lot ikke responsen vente på seg. Via salongens Facebook-side kunne man nominere en man mente fortjente en forvandling. Eva Abrahamsen fra Ranheim ble nominert av en god venninne, som mente hun fortjente litt ekstra oppmerksomhet og pleie. 
– Jeg visste jo at jeg ble tagget på Facebook, men tenkte egentlig ikke så mye mer over det. Jeg er ikke den som bruker å vinne så mye, sier Eva.

Endelig en ordentlig frisyre

Etter å ha hatt den samme frisyren i mange år, syntes hun det var artig med en forandring og få litt mer spill i håret. Makeoveren startet i stolen hos frisør Valona Shala, der håret ble klippet i en tøff bob med pannelugg. Eva syntes forandringen gjorde godt. 
– Jeg har alltid hatt rett avklippet hår, så det var artig å prøve noe nytt og få en ordentlig frisyre. Jeg har heller aldri hatt så kort lugg før, sier hun.

Mer spill i håret

Frisøren la inn mørke og lyse striper for å få litt spill i håret. 
– Det lyse blonde håret Eva hadde fungerer fint om sommeren, men kan gjøre at man blir litt blek om vinteren. De mørke stripene gir en varm farge som får frem de blå øynene hennes, sier Valona. 
Før hun tok saksen fatt tok hun en prat med Eva for å finne ut hva som passet henne. 
– Jeg måtte finne ut hva hun var vant med å bruke og hva som var hennes farger. Vi skulle gjøre en forvandling, men den skulle ikke være så drastisk at hun ikke følte seg vel, sier hun.

Håret ble klippet i en tøff bob, med både lyse og mørke striper for å skape spill i håret. Bryn og vipper fikk også en overhaling.

Markerte bryn og fyldige vipper

Med den nye, korte luggen kommer også øyenbrynene til Eva bedre frem. Siden brynene alltid har vært skjult bak en lang lugg, har ikke Eva viet dem noe særlig oppmerksomhet. Nå fikk hun både formet og farget brynene av hudpleier og makeupartist Maria Ottervik. – Eva er heldig som har så kraftige bryn. Da er det lettere å forme og løfte de, sier Maria, og legger til at trenden nå er markerte bryn. 
– Det skal vises at brynene er ordnet og stelt, sier hun. 
De lyse vippene til Eva ble farget for å få mer fylde. 
– Jeg bruker blåsvart for å få mest mulig farge. Jeg anbefaler at man også bruker mascara slik at man får enda fyldigere vipper, sier Maria.

Naturlig look

Bli Ny-dagen ble avsluttet i sminkestolen, der Maria brukte farger som ga Eva en naturlig look. – Med en gang du får litt farge på kinnene, blir du mye friskere. Du kunne godt gått slik til daglig, med fargede vipper og bryn, og litt rouge, råder Maria. 
Eva bruker for det meste kun mascara og fuktighetskrem til daglig, men syntes det gjorde godt med en oppfriskning, selv på en helt vanlig onsdagskveld.
– Det har vært kjempemorsomt å få en slik forvandling, der man får lov til å prøve litt av alt, sier hun strålende blid etter makeoveren.

Tekst: Renate Brødreskift  Foto: Renate Brødreskift, Maria Ottervik

Følg IN magasinet på Facebook